Lehet, hogy ez egy kicsit hülye kerdes, de vannak rasszista kommunistak?
"A kommunizmusban a keresztényeket el akarták törölni, az apácákat és szerzeteseket rendjeikkel együtt zárták be, az egyházi iskolákkal együtt."
Ezzel mi a gond?
A kérdésre a válasz, hogy hajjaj hogy vannak. Sőt! Nemcsak rasszista komcsik vannak, hanem rasszista posztkomcsik is, sőt még rasszista liberálisok is, bármilyen furcsa is ez. Akiket ismerek Mszp-s szavazókat, szinte mind utálja a cigányokat. Ugyanakkor a legtöbb ultraliberális magyar állampolgár politikus meg veszettül gyűlöli a magyarságot és mindenkit akiben nemzeti öntudat van. Gyakorlatilag egyetlen olyan politikai ideológiai sincs, amelnyek ne lennének olyan tagjai, akik rasszisták.
Másrészről meg óriási divat lett a rasszistázás is, hisz egy nagyon hatékony és bevett politikis fegyver, igaz mára már kezd kialakulni az, hogy közröhej tárgyává válik aki feszt ezzel a fegyverrel él mindenkivel szemben aki más véleményen van.
"""A kommunizmusban a keresztényeket el akarták törölni, az apácákat és szerzeteseket rendjeikkel együtt zárták be, az egyházi iskolákkal együtt."
Ezzel mi a gond?"
Jaja, téged is el lehetne törölni, semmi gond nem lenne belőle, csak jobb lenne ettől is a világ! :)"
Szóval sikeresen félreértetted. Megjegyzem, én is hibás vagyok, itt ha valaki tényeket ír le, oda kell írnia hogy azok nem a saját véleményét tükrözik...
Tehát azt írtam le, hogy mik történtek a kommunizmusban, és nem azt, hogy én mit tartok jónak...
Egyébként a kommunizmus egyik jellemzője, hogy mindent, ami más vagy különböző, esetleg valaki tulajdona el akartak törölni, a sportköröktől kezdve a magánföldekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!