Ti nem unjátok még ezt az állandó bocsánatkérést meg magyarázkodást a helyesírás miatt?
-telefonról vagyok
-a telefon írja rosszul
-esik az eső emiatt nemtudtam figyelni
-a telefonon nincs vessző és ékezet
-a telefon régi
-fiatal vagyok
-hosszú a hajam
-2 hónapos terhes vagyok
Ezek valós magyarázkodások, gyűjtöm screenshot-on :D
Én azt unom amikor válasz helyett csak a helyes íráson van fenn akadva valaki. Pont lesz@rom ki mit gépelt el. (pedig én 3x olvasom át ha írok valamit, de nem várom el ugyan ezt másoktól)
Van aki annyira értéktelen, hogy azon örül a fejének, hogy "haha elírta az ilyent. Na majd jól megmondom neki hogy kell mert én ennyire okos vagyok" Szánalmas.
Egyedül az zavar ha zagyva, csapongó, tagolatlan regény a kérdés amikor azt se tudod megfejteni mire kéne válaszolni.
Nem különösebben, tudom ignorálni a helyesírási hibát és a magyarázkodást is.
Csupán azzal nem vagyok kibékülve, amikor a Könyvek vagy Művészetek témakörben valaki egy írásművét véleményezteti, és már a kérdésben elnézést kér a hibákért, amellyel elismeri, hogy tud róluk, csak éppen nem akar időt fordítani a kijavításukra. Persze egy átlagember is benyújthatná a kérdését igényes formában; nála még hajlandó vagyok elnézni, hátha sürgős a dolga, nem ért az eszközhöz stb. Viszont aki szakmai szinten foglalkozik az írással, az végképp nem ѕzаrhаtjа le az olvasója / esetleges vevőjelöltje fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!