Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertált emberek! Milyen...

Introvertált emberek! Milyen életetek van? Boldogok vagytok?

Figyelt kérdés

Mit tanultok?

Milyen foglalkozást választottatok

Szeretitek?

Jól érzitek magatokat suliban/munkahelyen

Vannak barátaitok?

Hogy álltok a társkereséssel?

Családotokkal jó a kapcsolatotok?

Nem, nem felmérést végzek. :) Csak érdekelne, hogy boldogulnak a hozzám hasonlók az életben.

Különösen a hivatás jelent nagy fejtörést számomra. Szeretem, amit tanulok, viszont képtelen vagyok kezelni az embereket, ami nagy hátrányt jelent gyakorlat, csoportmunka esetén.

Olyan munkátok van, amit egyedül is lehet végezni, vagy kénytelenek vagytok összedolgozni másokkal? Hogy viselitek?

A társkeresés a másik gondom. Alapból nehezen ismerkedem, de ha ezen túl is lépek, akkor azért reked meg a dolog, mert nem járok bulizni, fesztiválozni, így elég hamar világossá válik, hogy nem lenne értelme.

Akik kapcsolatban élnek, hogy jöttetek össze? A párotok is introvertált? Ha nem, ebből nincs konfliktus?

Szívesen olvasom mindenki történetét! :)

2019. okt. 30. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Ameddig van pénzem és egyedűl tudok lenni jól ha nem lennék senkire és semmire ráutalva akk jólenne...
2019. okt. 30. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

programozást tanulok (de már nem sulis keretek között)

programozó vagyok

szeretem igen, de területet váltottam, mert a korábbi kevés volt a kreativitásom és céljaim tekintetében

igen jól éreztem/érzem magam

igen vannak barátaim, főleg netről megismert srácok, évente párszor összejövünk, de sokszor neten keresztül dumálunk, játszunk

volt több párkapcsolatom, nem gond az ismerkedés

a családi téma nálam elég bonyolult, mondhatjuk jó a kapcsolatom a családommal

2019. okt. 30. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kéttannyelvű tagozatra járok, ez az utolsó évem a gimiben. Jövőre anglisztikára szeretnék menni, ha felvesznek egyetemre. Nem vagyok biztos benne, hogy jó döntés lesz, mert szociális fóbiával küzdök évek óta, nagyon nehezen kommunikálok az emberekkel, ráadásul így egy teljesen idegen közösségben találnám magam egy másik városban... Sem általános iskolában, sem most sincsenek barátaim, ami szerintem leginkább az én hibám, pontosabban a visszahúzódó természetemé. A párkapcsolatomban már hónapok óta bizonytalan vagyok, ez soha nem volt normális kapcsolat, különösen a távolság miatt, ritkán találkozunk, illetve az utóbbi időben már tényleg csak a szimpla barátság felé hajlik a viszonyunk, de még nem sikerült rávennem magam a szakításra. Ezt az is megnehezíti, hogy mindenki kedveli a páromat, sőt még azt is mondták, hogy becsüljem meg, mert még egy ennyire megértő, toleráns fiút nem találok, mert hozzám tényleg kell türelem. Mégsem vagyok boldog vele, nem tudok felszabadulni mellette, az utcán is csak olyan görcsösen fogjuk egymás kezét, mintha muszáj lenne...

A családommal már kevésbe bensőséges a kapcsolatom, mint egykor volt, én szinte már csak a nagyon közeli rokonaimmal tartom a kapcsolatot, a többivel nem is szívesen találkozom. Anyukám az egyetlen, akivel szinte mindent megosztok, vele sokat beszélgetünk. Apukámmal és a húgommal inkább csak semleges a viszonyom.

Összességében véve talán nem lenne okom panaszra, mégsem olyan minden, mint szeretném.

2019. okt. 30. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos életem van 1-2 különleges tétellel ellátva, társ nélkül. Inkább elfogadó vagyok azzal, ami van, mert tudom, lehetne jobb is. Coach-ot tanulok. Szociális területen dolgozok, amit nem kedvelek. Nem szeretem a munkahelyemet. Nincsenek barátaim. A társkeresés nem megy. Családdal kb. 3-as a kapcsolat.
2019. okt. 30. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemista vagyok. A legnagyobb problémám jelenleg az, hogy nem megy a párkeresés. Barátaim nagyon nincsenek, csak haverok, de éppen elég, nem kell belőlük több. Zárkózott vagyok kicsit, viszont ha valaki kedves, akkor képes vagyok megnyílni és szinte teljesen más ember leszek. Ehhez viszont egy kis idő kell, amit a többség sosem vár meg. Egyébként ha az egyetemet nem nézzük, akkor átlagosan, mivel az egyetem elszívja minden erőmet. Utána mindenképp szeretnék változtatni és jobban ismerkedni, társaságba járni, de most egyszerre sok lenne.
2019. nov. 17. 23:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedagógiát tanulok, gyermekekkel szeretnék foglalkozni, velük jól kijövök :)

Családommal jó a kapcsolatom, a szüleim is introvertáltak, emiatt sose voltak velem szemben olyan elvárásaik, hogy pl, rögtön legyek mindenki öribarija egy idegen társaságban.

Kevés barátom van, de bennük 100 %-osan megbízok. A szaktársaimmal is egész jól el tudok beszélgetni, gimiben, általánosban zárkózottabb voltam.

Párkapcsolatom még nem volt, az ellenkező neműekkel való ismerkedés terén eléggé hadilábon állok. Nekem is az a problémám mint neked, én se járok bulizni, fesztiválozni. Nem bírom elviselni a hangos zenét, ráadásul az alkoholt se szeretem, szóval minden ilyen ismerkedős hely kilőve.

2019. nov. 19. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!