Miért ilyen félénk az emberek többsége? Valakit ez zavar?
1# igaza lehet.
De az is élő fordulhat hogy nincs önbizalma,valamilyen lelki oka is lehet amíg ezt le nem zárja addig sajnos ilyen maradnak sokan.
Én visszahúzódó is vagyok, ettől független ugyan úgy szeretnék egy hűséges hozzám való lányt. Viszont ezt a sok genny fajtájú ember olyan szinten elítéli, hogy szerintük barátnőn gondolkodni sem szabadna az ilyen embernek. Szóval igen, sok mindenkit zavar. Az pedig hogy valakinek így alakult az élete a sok csalódás és bántás miatt vagy ilyesmi, arról nem mi tehetünk, aki nem fogadja el, hát ő baja.. Aki félénk szerintem aranyos, legalábbis nekem jó lenne ha egy aranyos lány lenne mellettem, személy szerint nekem semmi bajom ezzel, +én is ilyen vagyok.. A másik fele, figyelemhiányos stb, és nem félénk meg depressziós vagy hasonló, csak figyelmet akar.. Aki pedig egyszerűen félénknek születik, miért lenne az baj..? ;)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!