Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertált emberek! Milyen...

Introvertált emberek! Milyen életetek van? Boldogok vagytok?

Figyelt kérdés

Mit tanultok?

Milyen foglalkozást választottatok

Szeretitek?

Jól érzitek magatokat suliban/munkahelyen

Vannak barátaitok?

Hogy álltok a társkereséssel?

Családotokkal jó a kapcsolatotok?

Nem, nem felmérést végzek. :) Csak érdekelne, hogy boldogulnak a hozzám hasonlók az életben.

Különösen a hivatás jelent nagy fejtörést számomra. Szeretem, amit tanulok, viszont képtelen vagyok kezelni az embereket, ami nagy hátrányt jelent gyakorlat, csoportmunka esetén.

Olyan munkátok van, amit egyedül is lehet végezni, vagy kénytelenek vagytok összedolgozni másokkal? Hogy viselitek?

A társkeresés a másik gondom. Alapból nehezen ismerkedem, de ha ezen túl is lépek, akkor azért reked meg a dolog, mert nem járok bulizni, fesztiválozni, így elég hamar világossá válik, hogy nem lenne értelme.

Akik kapcsolatban élnek, hogy jöttetek össze? A párotok is introvertált? Ha nem, ebből nincs konfliktus?

Szívesen olvasom mindenki történetét! :)

2019. okt. 30. 08:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Még gimnáziumba járok, matek-fizika tagozatra, de azt szeretem.

Igen, jól érzem magam a suliban, vannak barátaim, bár nem annyira a saját osztályomból, inkább felsőbb évfolyamokból+sulin kívül is van egy baráti társaságom.

Lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal (előtte nem volt még kapcsolatom)

2019. okt. 30. 08:51
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

1es vagyok

A családommal nem jó a kapcsolatom, de ez nem az introvertáltság miatt van.

2019. okt. 30. 08:52
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Én szociális területen dolgozom, 3 gyerekem van, mondhatom, hogy boldog vagyok. Szeretek egyedül lenni, visszahúzódni, utálok szerepelni és a középpontban lenni. Elfogadtam, hogy soha nem én leszek az, aki a színpadon áll és csillog-villog.
2019. okt. 30. 09:09
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Pszichológus lettem, az 1:1 helyzetekben jól tudok működni, de a csoportozás is rendben van (gyerekeknél vezettem eddig).

Ismerkedésnél nem könnyű a terep, nekem jók voltak az olyan lehetőségek, ahol mehetett kezdetben írásban is a kommunikáció, aztán ha már áttört a burok, élőben sem volt gond.

Vagy - ismerősi körből lett kapcsolat, tehát amikor nem dierktben társkeresési céllal ismerkedtünk meg egymassal, csak úgy hozta az élet, hogy ő is ott volt.

Szerencsés, ha akad egy - két olyan közeli barátod/barátnőd, aki széles kapcsolati hálóval rendelkezik és eléggé extrovertalt - mellette sok emberrel megismerkedsz, akarva-akaratlanul.

Tarsként nálam a szintén introvertált típus a nyerő, vagy a kevert - aki szeret pezsegni-zsezsegni, de hamar besokall, és aztán őt is a nyugi, a kettesben (vagy egyedül) program tölti.

2019. okt. 30. 09:38
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen átlagos életem van, semmi extra vagy említésre méltó nincs benne. De így is boldog vagyok. Vagyonőrként dolgozom, portaszolgálatot látok el egy hivatali helyen, ahol ügyfélszolgálat is működik. Eleinte nem voltam oda érte, de az évek alatt megszoktam és meg is szerettem. A zárkózottságom ellenére megtanultam kezelni az embereket és bizonyos konfliktusokat, aminek örülök. Viszont továbbra is sok energiám leszívja a (számomra) sok felesleges szociális interakció. Ettől függetlenül jól érzem magam itt, a dolgozókkal is jobbára jól kijövök, szóval nincs okom panaszra. Barátaim is vannak, velük általában hetente egyszer találkozom. Kibeszéljük a héten történteket, vagy csak úgy eldumálunk mindenféléről (igen, néha ez is fáraszt agyilag nem csak a munkám 🙂). Társat egyáltalán nem keresek. A családommal is jó a kapcsolatom, úgyhogy ezen a téren is elégedett vagyok.
2019. okt. 30. 09:43
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Dolgozok. Mindig azt tanultam amire szükség volt a munkámhoz, ezért sem mondhatnám, hogy annyira szeretném amivel foglalkozok, de hasznosnak tartom a feladatom, ezért igyekszem jól végezni.

Az iskolában előbb egy barátom volt, aztán csatlakoztak hozzánk néhányan, jól éreztem magam, az egyik legjobb közeg volt amibe kerültem eddigi életem során. Utána a munkahelyen már nehezebb volt. Nem értettem az emberek viselkedését. Szó szerint nem tudtam értelmezni mit, milyen szándékkal mondanak, és ez borzasztó zavaró volt. A munkával sehol nem volt gond, de az emberek között nehéz volt, ezért többször váltottam mire sikerült egy viszonylag nekem való helyen megmaradnom, bár ott sem volt könnyű, főleg az elején. Igaziból ezt is meg kell tanulni kezelni valahogy, ha nekem sikerült szerintem mindenkinek menne. És tényleg kár lett volna kihagyni, sokat tanultam másoktól azokban az időkben.

Barátokkal, párkapcsolatokkal szerencsés voltam, általában látszott a kölcsönös vonzalom. A közös hobbi, vagy érdeklődési kör az, ami szerepet játszott ebben, ezért is szoktam ezt javasolni másoknak is, hogy ne kapcsolatot keressenek, hanem társasági köröket.

Családommal nem jó a kapcsolatom, ami rosszabb mintha simán csak rossz lenne. :) Látszatot tartunk ami ellen rendszeresen tiltakozok, de úgy tesznek mintha ez csak engem zavarna és minden rendben lenne. Nehezen viselem.

Szerintem a szereplés nem feltétlenül olyasmi ami ellentmondásban állna az introvertáltsággal, a szereplésnek jó esetben nem a tetszelgés a célja, hanem a közölni akarás, úgyhogy ezt sem zárnám ki mások helyében.

Ahogy az sem igazán számított, hogy akikkel kapcsolatba kerültem mennyire voltak hozzám hasonlóak milyen tulajdonságokban. Sokkal kevésbé számít ez, mint az alap értékrend, vagy a fontosabb elvi kérdésekben való egyezés. De még olyan közeli ismerősöm is van, akivel ezekben sem feltétlen egyezünk, mégis nagyon jó viszonyban tudunk együtt dolgozni, és szakmai dolgokon kívül is őszintén beszélgetni. Nem érdemes felosztani a világot és bezárni magad egy kategóriába, meg kell próbálni nyitni a világra akkor is ha nehéz. Élni alapból nem könnyű, talán nem is kell hogy az legyen.

2019. okt. 30. 09:44
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem csak egy érettségim van. Gyárban dolgozok műszakvezetőként ezért elég sokat kell emberekkel foglalkoznom. Alapvetően szeretem csinálni. Barátaim nagyon nincsenek, 2 van akikkel néha van valami program. Egy komoly kapcsolatom volt 2 évig tartott, most nincs már jó ideje baratnő.
2019. okt. 30. 09:52
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Mi ez? Kihallgatás? Jupiter-lámpát is hozol? Mi közöd is van neked a másik ember legményebb érzéseihez, kapcsolataihoz?

Megsúgok valamit: egy valóban introvertált ember még az anonim neten sem ad ki szívesen magáról privát információkat.

2019. okt. 30. 09:59
 9/16 anonim ***** válasza:
94%
#8 nyomorultkám, ez az oldal nem azért van, hogy kérdezzünk egymástól? Aki akar válaszol ezekre a kérdésekre, aki meg nem akar az NEM !!!!!
2019. okt. 30. 10:05
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Húzz el a p.csába te nyomorult.

2019. okt. 30. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!