Az emberek többsége miért szereti az álszent embereket? Vagy egyszerűen annyira manipulálva vannak, hogy nem veszik észre?
Itt azt értem,hogy hiszünk abban,hogy az emberek megtudnak változni! Én ebben nem hiszek! Főleg rövid idő alatt nem!
De leegyszerűsítve még.. attól,hogy valaki mézes mázasként adja magát elő,a szeretetről prédikál,manipulál.. az miért meggyőző? Miért meggyőző egy olyan embertől aki korábban pl:csalt,lopott,átverte az embereket és sitten is volt.. Csak azért mert már vigyorog és bazsalyog és eladja magát,hogy ő a szeretet embere? Ezt az átlag ember miért nem veszi figyelembe,hogy ez csak álszentség,és pojácaság..de férfiak részéről egy tanult begyakorolt forma,hogy ha a pozitív életvidám jószívű szeretteljes oldalát mutatja egész nap,azzal megtudja hódítani esetleg a nőket! A sok értelmes nő nem lát át a szitán?
1. Az ember meg tud változni. Erőfeszítéssel. Minél öregebb, annál nehezebben.
2. Az ember alapvetően jóhiszemű, mert idegenekkel is együtt kell működni, ugyanis társas, mi több, társadalomalkotó fajjá evolválódtunk. Ezt felülírhatják egyénekre vagy jellemtípusokra - sőt, embercsoportokra - kialakuló tapasztalatok.
Ki ez a börtönviselt, aki bazsajog?
Én nem hiszek a pozitív változásban. Változni sajnos csak negatív irányba tud könnyedén az ember!
Aki meg azt mondja,hogy ő már egy szeretet lény és megváltozott, az hazugság!!! És csak álszentség,egy jó manipulátor! Egy mesterkélt elsajátított forma. Egyébként ezen a településen van ez a ffi illető aki sitten volt.. ő egy olyan vállalkozó valami volt és átcseszett,eltiport mindenkit. Most meg csak napról napra bazsalyog a facebookon és papol a szeretetről.. az izmait mutatja,feszít,és közben a kép alá szintén szeretetről szóló idézeteket ír. Fujj.. hányinger pojáca,bájgúnár.
És ismerek egy kígyó hasonszőrű nőt.. ő is kihasznált és kihasznál mindenkit,csak a buta férfitársaim egyből csorgatják a nyálukat,elfelejtenek neki minden rosszat ha kiöltözik dekoratívan és elkezd ő is a szeretetről beszélni. De ha jól tudom őt is várja a rácsos akadémia!
Egy tök idegen emberrel miért kell együtt működnöm ha jóformán nem is ismerem?
Kvázi semmi közöm hozzá!
Ez a csaló ffi meg nő úgy betudja folyásolni az általam értelmesnek hitt embereket,hogy az vicc! De csak azért mert a facebookon bölcs idézeteket írnak és hozzá párosítanak egy mosolygós selfiet!
Nevetséges!
Vagy ez amúgy vonzó?
Az álszent embereket senki nem szereti. Ezt nem tudom, honnan szedted.
Ellenben aki megváltozott, az értelemszerűen nem álszent, hanem megváltozott.
Akkor helyesbítrk!
Rengeteg ember bedől a manipulátoroknak és nem veszik észre az álszentséget!
Azért mert van egy megnyerö mosoly,külső.. az olyan embereeknek el van felejtve minden rossz, és elkezdik szeretni mert mosolyog és jól néz ki! Az,hogy valójában milyen alattomos személyiségek még mindig,azt már nem látják,mert ugyebár a pozitívum szimbóluma a jó duma és a fültől fülig érő mosoly bölcseletekkel spékelve mindent elfelejtet.
És számomra az is cinkos aki naív és bedől az álszent embereknek,mert eleve hagyták magukat az árral vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!