Mi lesz akkor ha megyek az utcàn és jön velem szembe egy szép làny, én meg beszólok neki valami nagyon sértöt, és egyszerüen csak megyek tovàbb?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 08:07
1/12 anonim válasza:
Azon kívül, hogy mindenki egy utolsó aljas féregnek fog tartani, semmi különös. Valószínűleg feljelenteni nem fog.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom mit szeretnél elérni vele, de szerintem a szép lányt nem fogja meghatni a véleményed, nem veszi magára a sértegetésed, max. kiröhög, hogy mekkora bunkó vagy hogy már az a szórakozásod, hogy idegeneknek beszólsz. Vannak barátaid?
4/12 anonim válasza:
Ha egy hevesebb vérmérsékletű nővel találkozik az ember, akkor lehet, hogy a lába találkozik a beszólogató golyóival... Vagy csak leordítja az illető fejét.
5/12 anonim válasza:
Ami engem illet, meg se hallanám, annyira nem érdekel egy ilyen lelki nyomorék véleménye. Akik meg hallják, simán csak hülyének néznének. Aztán mindenki menne tovább a maga dolgára, te pedig újabb sikertelenséget könyvelhetnél el.
De ha neked megéri, hajrá! Légy az utca bohóca. :)
6/12 anonim válasza:
Az jut eszébe: "No, megint egy bunkó!"
7/12 anonim válasza:
Tudni fogja, hogy a bombanős kérdező vagy Gyakorikérdésekről.
8/12 anonim válasza:
Te miféle debil vagy ezzel a heti 10 "mi lesz akkor ha" kérdéssel?
9/12 anonim válasza:
Semmit, volt már velem ilyen, nem foglalkoztam vele, csak egy csöves drogosnak gondoltam.
10/12 anonim válasza:
Ha azt hiszed, te leszel az első, aki beszól neki, tévedsz. Ignorálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!