Tanulj és végezz olyan szakmát amit szeretsz! De ha szóba kerül a sikeres párkapcsolat/karrier, akkor meg jönnek a "miért nem tanultál piacképes, jól fizető szakmát"! Csak én tartom ezt baromi képmutatásnak?
#20: A válasz, igen, te vagy az idióta.
Középút, miért nem olyat mentél tanulni, aminek van köze a virágokhoz legalább minimális szinten? Biztos szerinted hülyeség, de miért nem mentél el egy agrár szakközépre, onnan meg agráregyetemre, valami dísznövényekkel foglalkozó szakra, majd nyitottál egy virágboltot? Máris ott a középút...
Így van 21-es jól írja.
Menj akkor növényorvosnak,agrár szakra akkor.
Miért kellene ácsnak építőmérnökire mennie?
Le kellene venni a szemellenzőt és nem másra kivetíteni az életképtelenségedet.
Ha pedig egy agrár kar neked elviselhetetlenül nehéz, akkor el kell gondolkozni rajta, hogy egyáltalán alkalmas, vagy-e ilyen szintű képzésre bármilyen területen. Menj el érettségivel egy nagyobb kertészetbe, virágkereskedésbe, aztán kész.
Én úgy kezdtem el jól fizető szakmámban dolgozni, hogy előtte 3 évig ezt tanultam egyetem és gyűlöltem. Azt hittem, hogy utálni fogom életem végéig, aztán úgy a második, harmadik fizetésem után rájöttem, hogy a befektetett munka / keresett pénz aránya van olyan jó, hogy megérje ezt csinálni és aztán szépen lassan megszerettem.
Szóval van átmenet eközött a két szélsőséges helyzet között (szereti amit csinál, de nem fizetik meg / megfizetik, de nem szereti amit csinál ).
A molnár, a fia meg a szamár.
Lehet a végtelenségig variálni meg személyeskedni, akkor is ez a viharvert tanmese világít rá, hogy is van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!