Tanulj és végezz olyan szakmát amit szeretsz! De ha szóba kerül a sikeres párkapcsolat/karrier, akkor meg jönnek a "miért nem tanultál piacképes, jól fizető szakmát"! Csak én tartom ezt baromi képmutatásnak?
Szerintem bármivel lehet jól keresni ha jól csinálod. Ha pedig az a kérdésem hogy XY munkakörben miért nem tudok jól keresni, arra csak egy idiótának az a válasza, hogy miért nem tanultál mást, ahelyett hogy inkább tanácsokkal szolgálna, hogy hogyan csinálhatnám jobban azt amit épp csinálok... ha meg nincs otlete, jobb ha kussol.
ez a rovid es velos velemenyem! :D
"De ha szóba kerül a sikeres párkapcsolat/karrier"
1.: Szerintem jobb helyeken a párkapcsolatnak ehhez semmi köze.
2.: Mi az, hogy sikeres? Mert nekem az a siker, ha abban, amit szeretek, kiemelkedő eredményeket érhetek el.
3.: A Te életed. Nem azt kell nézni, hogy mások miként szeretnének látni téged.
Ugyan már, ELTÉSEK... kicsit elvannak szallva maguktol. Jatsza a kiralyt es egy gyk-n osztogatja az eszt? Nehogymar emiatt kevesnek erezd magad.
Eltesekrol amugyis az a guny szoveg megy hogy “majd a mekiben talalkozunk”... es meg igaz is.
3 és kérdező ugyanazok vagytok kicsit se feltűnő.
Javaslom olvasd el ezt Napoleon Hill A siker törvénye 16 leckében.
Aztán némi célktűzést jah meg Elon Muskról is olvashatsz kisgyerek,ő heti 80 órát dolgozik.
Te meg az a bombanőskérdező vagy tuti aki mindent elvár de mellette semmit se tud nyújtani.
3-aska te mit vègeztél ha annyira okos vagy?
Várj sejtem csak.
8-as hagyd csak kötözködni tud Mr. BOMBANŐS kérdező.
Nem érti miről van szó.
Inkább olvass könyvet majd rájössz miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!