Ha csak szexet akar a többi nőtől, és titokban teszi, szerintem nem bűn, ha otthon egyáltalán nem kapja meg.
2019. okt. 28. 05:59
2/18 anonim válasza:
Johogy nem akar a felesege töle szexet kinek hianyoznànak a betegsègek sok nö utan. A nöü hüvelyflora erzekeny nagyon.
Gondolom nem tud hova menni.
Az ilyen pasi nekem is egy fertö lenne csak.
2019. okt. 28. 06:08
3/18 A kérdező kommentje:
idős és ezért már nem kell a nőnek a szex
2019. okt. 28. 06:10
4/18 Balogh Bence 2019 válasza:
A helyes megoldás mindkét fél részéről a válás lenne, de meg tudom érteni, hogy együtt maradnak, én is hasonló cipőben járok.
2019. okt. 28. 06:15
5/18 anonim válasza:
Jól képen b..sznám az ilyen gerinctelen férget. Szánalmas a férfi viselkedése.
Az ilyen ember minek van kapcsolatban?
A házassági fogadalomban a hűségeskü nem jelent semmit?
Ha viszont őszintén megbeszélték, hogy legyen nyílt kapcsolat, akkor még mi a problèma?
2019. okt. 28. 06:15
6/18 anonymousreview60 válasza:
Ha a feleségnek nem kell a szex ÉS adni sem akarja ÉS amúgy érzelmileg stb mindent megad a férjének ÉS az is neki, akkor egy ilyen kapcsolat lehet harmonikus és nem is erkölcstelen, mivel egyik felet sem éri sérelem. A feleség is tudja esetleg a megcsalást hallgatólagosan.
Nem mondom, hogy követendő példa, de nem feltétlenül erkölcstelen.
2019. okt. 28. 06:32
7/18 anonim válasza:
Undorító.
2019. okt. 28. 06:57
8/18 anonim válasza:
Undoritó féreg.
2019. okt. 28. 06:58
9/18 anonim válasza:
Hogy nagyon ügyes, hogy ilyen régóta csinálja!
2019. okt. 28. 07:14
10/18 anonim válasza:
Talán magába kellene néznie a férfinak,hogy a nő miért nem akarja a szexet. Lehet van rá oka. Ha ezt a problémát teljes erővel próbálták megoldani,és nem sikerült,akkor megbeszélés után nem akkora baj. De mindenesetre én inkább szakítanék. Nekem nem férne bele,hogy valakivel együtt éljek,közben meg mással hancúrozik a párom. Ja és a kor nem akadály. Ez egy nevetséges indok. Esetleg ha most van a nőnél menopauza,ês emiatt nem kívánja a szexet,egy igazi normális férfi,aki szereti a párját,nem félre jár,hanem empatikusan gondolkodik,és átsegíti a nőt ezen a nehéz időszakon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!