Miért kell azt hinni egy ékszereket kedvelő férfiról
hogy meleg?
Figyelt kérdés
5 ujjamon hordok gyűrűt, 2 ezüst és 3 fehér arany. Ezen kívül ezüst nyaklánc és ezüst karkötő. Velem van a hiba vagy miért lenne ez ok arra hogy engem valaki melegnek nézzen? Kollégával beszélgettem és szóba került hogy a többiek azt hiszik hogy meleg vagyok mert sok gyűrű van rajtam. Egy kicsit mérges lettem, bevallom őszintén.
Én meg olyan nő vagyok, aki nem hord ékszert. Néha veszek érdekes darabokat, de ritkán hordom.
Fülem sincsen kilőve.
Sok embernek már az is b-zis, ha egy férfi ügyel a kinézetére.
De pl. egyik férfiismerősömet azért nézték melegnek, mert kedves volt és sokat segített másoknak a munkahelyén. Erre már nem tudok mit mondani.
2019. okt. 7. 00:03
2/16 anonim válasza:
Az ékszer, gyűrűk, nyakláncok határozottan nőknek valók. Én férfiként soha nem vennék fel ilyeneket, nem is értem, mi a jó benne. Nekem is van itthon arany gyűrű valahol, de nem veszem fel, mert minek.
2019. okt. 7. 00:41
3/16 anonim válasza:
Nem gondolom melegnek őket, de engem nagyon taszít, ha egy férfi ennyi ékszert hord. Nálam az 1db a maximum, de inkább semmi.
N.
2019. okt. 7. 00:52
4/16 anonim válasza:
Én meg meleg vagyok.
De egy karkötőt sem tudnék magamon elviselni,vagy nyakláncot.
Irtózom a giccses dolgoktól.
Fülbevaló,nyelvpiercing és hasonlók.
Nem,nem vagyok konzervatív.
2019. okt. 7. 00:59
5/16 anonim válasza:
Meleg nem is, de azért a transzneműség, na az fel szokott merülni ilyen esetekben. A legtöbb férfi kb. úgy van vele, hogy neki aztán hiába csillog, megenni nem lehet... értelmezhetetlen számukra a dolog esztétikai élménye, ilyen alapon féltéglákat is cipelhetnél magaddal passzióból.
2019. okt. 7. 01:03
6/16 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem taszito. Nekem bejon, ha tudja viselni az adott ferfi.
2019. okt. 7. 01:37
7/16 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy fültágítóim vannak, és egyszer egy öregasszony lebu zizott a buszmegállóban mert azt hitte karika fülbevaló, erre csak az volt a reakcióm hogy kivettem a fültágítót. Csak nézett, szólni nem tudott :D A másik ilyen eset az volt hogy egy tipikus nagy szájú csaj társaság lebu zizott mert épp egy olyan bőrdzsekim volt rajtam ami a punkoknak van (oldalt van a cipzár, rövidebb fazonú a dereka, biztos láttál már olyant) na erre meg én nem tudtam mit szólni, hiszen ez az egyik leg férfiasabb fazonú bőrdzseki, és nem is vékony bőr szóval tényleg nem értettem mi bu zis rajta... De nem is érdekel. Mindig azt szoktam mondani hogy én tudom magamról hogy nem vagyok meleg és ez nekem bőven elég. Lassan már a piros póló is bu zis lesz a hülye magyar mentalitás szerint úgyhogy annyira mindegy ki mit vesz fel :)
2019. okt. 7. 01:40
8/16 anonim válasza:
#2 Szerencsétlen ember már a jegygyűrűjét sem veheti fel, vagy mi? :D
2019. okt. 7. 03:58
9/16 anonim válasza:
Ha valaki szereti az ekszert,miert ne hordhatna,nem ertem azt ha a ferfi valamiben elkulonul a tobbi ferfitol miert gond,a lanyoknak noknek mindent szabad,atvenni a ferfiak szokasait,frizurat ruhat ,stb azert nem szol soha senki,
2019. okt. 7. 04:17
10/16 anonim válasza:
A magyarok mindenkiről azt hiszik, hogy meleg. Nekem hosszú a hajam és azért kapom meg mindig undorodva, hogy biztos nőnek képzelem magam.
De lassan már az lesz a baj, hogy túl nagy levegőket veszek és túl sokat pislogok percenként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!