Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell azt hinni egy...

Miért kell azt hinni egy ékszereket kedvelő férfiról hogy meleg?

Figyelt kérdés
5 ujjamon hordok gyűrűt, 2 ezüst és 3 fehér arany. Ezen kívül ezüst nyaklánc és ezüst karkötő. Velem van a hiba vagy miért lenne ez ok arra hogy engem valaki melegnek nézzen? Kollégával beszélgettem és szóba került hogy a többiek azt hiszik hogy meleg vagyok mert sok gyűrű van rajtam. Egy kicsit mérges lettem, bevallom őszintén.

2019. okt. 6. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Az ekszer miota szamit giccsnek? :D

Ne keverjuk mar a szezont a fazonnal. Vannak giccses ekszerek valoban, mint ahogy giccses dekoracio is van, giccses kerti torpe a kertben. De nem minden disz giccses. Nem csak a panelproli stilus letezik :D

2019. okt. 7. 06:19
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem gondolom, hogy az a férfi, aki sok élszert hord, meleg lenne. Ellenben aki attól írtózik, hogy melegnek nézik, ott lehet elfolytott homoszexualitás.
2019. okt. 7. 08:26
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
ennyi gyűrű sok tényleg. Keress googleön vagy képzelj el egy másik pasit, ennyi gyűrűvel, meg ilyen stílussal.
2019. okt. 7. 09:34
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Ennyi ékszer már messze sok, még nőn is, nemhogy férfin.

Egy elegáns férfinek egy igazán komoly ékszere van, a karóra.

Emellett egy stílushoz igazított nyaklánc (nem egy sima ezüst valami) még belefér, de kb ennyi az igazán választékos, és stílusos férfi eszköztára ékszerek tekintetében

2019. okt. 7. 09:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez hasonló kérdést egyszer én is kiírtam: "Fiúk, férfitársak, akik gyűrűt viselnek?" címmel. Én is úgy gondolom, hogy akkor sem meleg valaki, ha sok gyűrűt visel. Más kérdés, hogy van, akinek erről más a véleménye. De a melegség nem ezen múlik szerintem. A középiskolai osztályfőnököm 3 aranygyűrűt viselt és egy arany nyakláncot, de melegnek aztán végképp nem volt mondható, sőt... :D

Én támogatom, hogy több gyűrűt viselsz. Kíváncsi is lennék rájuk! :D

2019. okt. 9. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Engem kifejezetten zavarna ennyi pluszteher viselése.

2019. okt. 28. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!