Miért kell azt hinni egy ékszereket kedvelő férfiról hogy meleg?
Az ekszer miota szamit giccsnek? :D
Ne keverjuk mar a szezont a fazonnal. Vannak giccses ekszerek valoban, mint ahogy giccses dekoracio is van, giccses kerti torpe a kertben. De nem minden disz giccses. Nem csak a panelproli stilus letezik :D
Ennyi ékszer már messze sok, még nőn is, nemhogy férfin.
Egy elegáns férfinek egy igazán komoly ékszere van, a karóra.
Emellett egy stílushoz igazított nyaklánc (nem egy sima ezüst valami) még belefér, de kb ennyi az igazán választékos, és stílusos férfi eszköztára ékszerek tekintetében
Ehhez hasonló kérdést egyszer én is kiírtam: "Fiúk, férfitársak, akik gyűrűt viselnek?" címmel. Én is úgy gondolom, hogy akkor sem meleg valaki, ha sok gyűrűt visel. Más kérdés, hogy van, akinek erről más a véleménye. De a melegség nem ezen múlik szerintem. A középiskolai osztályfőnököm 3 aranygyűrűt viselt és egy arany nyakláncot, de melegnek aztán végképp nem volt mondható, sőt... :D
Én támogatom, hogy több gyűrűt viselsz. Kíváncsi is lennék rájuk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!