Ha valakin fáradtság, kimerültség jelei látszanak, hajlamosak azt hinni az emberek, hogy az illető ittas?
Vagy pl valamilyen mentális betegségnél,aminek tünetei a fáradtságérzet,kimerültség,mint valamilyen szorongásos betegség.
Van olyan rokonom pl,akinek több mentális betegsége van,nem iszik alkoholt,szellemileg nincs vele baj,de olykor látni az arcán a fáradtságot,kimerültséget.
Lassabban reagál dolgokra,mint az átlag.
Én pl edzés után szoktam megfigyelni,mikor nagyon elfáradok,hogy olyan fáradtak a szemeim.
Ilyenkor ugye a reflexek is lassabbak,illetve talán a beszédben is észrevehető egy kis lassúság,nem összeszedettség.
Ugye általában ezek pont az alkoholt fogyasztó emberekre jellemzőek.
Szerintetek mennyire előítéletesek ilyenkor az emberek,a társadalom,hogy "biztosan részeg"?!
Én soha nem iszok alkoholt,még részeg sem voltam sosem,pedig 31 éves vagyok.
Sajnos a családomban sok az alkesz,illetve úgymond normális a rendszeres ivászat.
Ha társaságban vagyok,akkor is mindig visszautasítom az alkoholt.
Megfordult a fejemben,hogy ez egyeseknek azt jelentheti,hogy gyógyult alkoholista vagyok,legalábbis ők szokták hasonlóan elutasítani a kínálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!