Miért van az, hogy a lányoknak izzadtan is jó illatuk van?
Sokszor megjegyeztek a lanyok, hogy jo illatom van (egy egesz napos napon toltott ido utan), en nem ereztem semmit, azt hittem nagyon budos vagyok es csak celozgatnak, napi 3szor furodtem utana, nagyon rossz kozerzetem volt majd egy iszogatas alkalmaval elo jott a tema es kiderult, hogy ok tenyleg jonak gondoljak az illatom.
Nem hasznalok parfumot csak izzadasgatlo stiftet.
F
Nem hiszem hogy ez azon múlna hogy fiú-e az illető vagy lány. Van olyan ismerősöm aki ha egész nap izzadtságban volt akkor se büdös. És egyik lány ismerősöm meg kicsit megizzad és meg lehet halni mellette olyan szaga van.
Genetika. Nemnek szerintem semmi köze ehez.
Ez nagyon sokon múlik. Azt mondják, hogy az izzadságból megállapítható, hogy kinek milyen egészségügyi problémája van, továbbá az ember mindennapjai, életminősége, életvitele (táplálkozás, tetmozgás) is befolyásolják, hogy ki mennyire büdöset izzad.
De az is lehet, hogy a lány rövid idő alatt izzadt meg nagyon, és még nem volt annyi idejük elszaporodni a baktériumoknak, mert igazából a kellemetlen szagot azok okozzák.
Jó dezodort használ.
Amúgy meg nagyon nem mindegy az se mit csinál. Ha csak futkosok fél órát az egy kellemes "tiszta" izzadtság, ha a fél napot átmelózom van hogy a lábam is büdös pedig nem szokott.
De ezt pasiknál is észrevettem. Egy kis sporttól semelyik exem nem volt pusztulat :D
plusz hormonális oka is lehet, van olyan haverom aki már attól izzad és büdös, hogy lélegzik. Pedig fürdik és tiszta ruhát vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!