Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másokkal is van ilyen? Több...

Másokkal is van ilyen? Több lent! 15/L

Figyelt kérdés
Van, hogy annyira stresszelek, ideges vagyok vagy kimerült hogy síró görcsöt kapok. Bömbölök 20 percet és sokkal jobban vagyok. Ilyen gyenge lenne az idegrendszerem, vagy ez normálisnak számit?

2014. júl. 28. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen korban ez normális.
2014. júl. 28. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem annyira nem normális, szedj magnéziumot, b vitamint, és ami a legfontosabb: ne stresszelj annyit.

(olyan ez mint a fogyókúra, inkább életmódot kell váltani)

2014. júl. 28. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam sírni amikor valami nagyon felbassza az agyam, de úgy hogy ha nem sírok akkor tuti kidobom az ablakon a laptopom telefonom vagy széttöröm a székem a padlón. Bár veszekedéseknél is ez van engem az nem vígasztal ha leordítom másnak a fejét és bántó dolgokat mondok neki ugyanilyen reflex szerű sírás jön rám (bár azt el folytom a lényegen nem változtat hogy az igazamat nem tudom bebizonyítani) Szerintem normális mást is láttam már idegességtől sírni

21/L

2014. júl. 28. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket! :) megy a zöld pacsi!
2014. júl. 28. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Én régebben nagyon agresszív voltam és ha ideges voltam,veszekedtünk simán meg ütöttem valakit.Aztán megfogattam hogy többet ilyet nem teszek és azzóta mikor nagyon ideges vagyok bekönyezek de akkor is ugyan olyan higaddtnak tettetve magam tudok beszélni mint máskor.

17/f

2014. júl. 29. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!