Én ezt nem értem, ha valaki jószívű és normális másokkal, akkor az a baj, ha pedig egyszer megmondja valakinek nyíltan, hogy mi a baj, akkor az már egoizmus és bunkóság?
Őszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le.
Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az ő dolga hogy megsértődik-e rajta, vagy sem.
Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;)
20L
Itt az a "probléma", hogy jószívű barátságos emberként könyveltek el, olyannak, aki nem tud nem-et mondani.
De ha egyszer előfordul, akkor az borzalmas nagy törés lesz az ő életükben, mert nem ilyennek szoktak meg. De ezt meg kell szokni, meg kell tanulni, mert az ember nem élhet, vagy viselkedhet úgy egész életében, hogy másoknak legyen jó.
Már jómagam is átéltem sajnos ezt a helyzetet, de ez az élmény kell is, mivel az erre adandó reakciókból rájössz, hogy vajon tényleg egyenrangú félként van-e kezelve, vagy esetleg balekként.
Neked egy dologra kell törekedned, mégpedig arra, hogy legyél becsületes. Ezen kívül teljesen lényegtelen, hogy kinek mi baja van veled. A legtöbb ember meg amúgy is mindenen csak rinyál, szóval nem lehet a kedvükre tenni és nem is kell. Az ilyen beszólásokon max röhögni szabad.
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!