Mit tegyek ha ez van és már nem bírom elviselni? Többi lent
beszélj a szüleiddel, ha itthon vannak!!
Ültesd le őket és mondd el amit tapasztaltál!!
Próbáltál már beszélni kettesbe, higgadtan a testvéreddel? Lehet hogy segítene, ha kicsit félretennéd a sérelmeket és próbálnál vele kompromisszumot kötni, illetve megkérdezni, miért bánik így veled?
Első lépésként én biztos ezt csinálnám, mondjuk emellett jó lenne a szüleiddel is megbeszélni a dolgot, akármennyire is nehéz. Az én apukámat sem érdekelte soha mi van velünk, de anyuval nagyon jó viszonyt alakítottunk ki egymással, pedig ő is nagyon keveset van itthon. Próbálj meg először csak anyukáddal beszélni erről, hát ha vevő lesz rá...
Sok sikert kívánok Neked! Remélem rendbe jönnek otthon a dolgok!
Lehet hülyén fog hangzani, de az öcséddel próbálj beszélni ha ketten vagytok!!
Ha ez sem járna sikerrel, akkor, mivel te vagy az idősebb, szerintem neked kéne megbüntetni őt!!
A csiklandozás mondjuk egy hatásos fegyver lehet, erről több helyen olvastam már, és egyes szülők állítólag nagy sikerrel használják.
Attól is függ adolog sikeressége, hogy az öcséd mennyire csiklandós és persze hol, mert csak így fog működni!!
Mivel büntetésről van szó, szerintem a "becsurranás" az a pont, ameddig folytatnod, kéne, persze kisebb szüneteket közbeiktatva és jelezni, hogy ezt miért kapja!!
A légzési nehézségre mindenképp figyelni kell, mert ez veszélyes is lehet.
Az, hogy a nővére miatt bepisilt egy kis csiklandozástól szerintem elég szégyenérzetet szolgáltat arra, hogy felhagyjon az ilyen viselkedéssel!!
4-es vagyok.
Kedves 5-ös ha én vagyok a szadista, akkor a 6-os válaszoló micsoda??
Szerintem 6-osnak van igaza!!
Szia!
Nem értem, hogy miért csinálod meg az öcséd helyett a dolgokat? Nem vesz kenyeret? Hát akkor nem lesz. Szétdobálta a ruháit? Lépd át, hagyd ott, ahol van. Ha utadban van, pakold be egy nagy kartonba (de ne a szennyesbe stb., ahol a helye lenne).
Remélhetőleg anyukád nem fog azért hibáztatni, hogy nem csináltad meg az öcséd helyett a dolgokat, ha mégis, akkor nem az öcsédben van a hiba, anyukád szoktatta erre. Ha így van, az nehezebb ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!