9hetes vagyok. Napok óta iszonyúan fáj a fejem, ma már nagyon nem bírom elviselni. Nem szedhetek be semmit?
Algopyrin vagy Panadol.
Én kb. ennyi idős voltam, amikor volt egy ambuláns kis műtétem. A sebész engedélyezett egy db. Cataflamot. Ha ismered a Voltaren Dolot, annak hatóanyag tartalma negyede a Cataflamhoz képest, azt is megpróbálhatod. A diklofenák tartalmú gyógyszereket tehát egyszer-egyszer be lehet venni, rendszeres szedésük tilos, és a harmadik trimesztertől már nem szabad, de Nálad az még messze...
Az algoflex Forteban Ibuprofen van, a leírás szerint első két trimeszterben indokolt esetben szedhető. Így sacc per kb. ez is bevehető, de erről a hatóanyagról orvos véleményét nem ismerem...
Ha beveszel 1 Algot,attól nem lesz baja a babádnak!! Ha nem rendszeresen szeded,akkor nem lehet gond!!
Többet ártasz,ha hagyod magad szenvedni,mintha szedsz be egy "nem ajánlott" gyógyszert!
Üdv: 3 lányos
Bevettél már valamit?
Én úgy tudom, csak algopyrin, esetleg panadol. Nekem csütörtökön iszonyúan fájt a fejem 2x is kellett bevennem algopyrint. A panadol nálam teljesen hatástalan.
Azt olvastam itt egyszer egy válaszban, h az ibuprofén hatóanyagúakat azért nem szabad, mert vetélést okozhat. Hát h ez mennyire igaz, nem tudom. De a nődokim szigorúan ellenezte az algoflexet, csak az algopyrint javasolja.
Szerintem hívd fel valamelyik orvosod, vagy a védőnődet (ha már ismered), és írass ki holnap algopyrint. Mindig jól jön ha van otthon.
Köszönöm a válaszokat!
Mindig is fejfájós voltam,de egy autóbaleset után ahol a fejem sérült,azóta különösebben érzékeny vagyok az időjárásra,frontra,mindenre.
Csak az Algoflex vált be,így más nincs is itthon. De inkább nem vettem be semmit.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!