Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen az egyik lábfejem...

38 hetesen az egyik lábfejem iszonyúan elkezdett dagadni! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Idáig szépen ment minden, csak tegnap elment a nyákdugóm, és azóta mintha fecskendővel innyektálnák alá a levet, már érzem hogy "lötyög" a víz a böröm alatt...most tényleg meg vagyok kicsit ijedve! Idáig ettem az almát, és minden héten külön tartottam almanapot, kerültem a sót is nagyon nagy mértékben ahogy a mai napig és most meg ez...légyszi írjatok valamit!!!Köszi!
2012. máj. 3. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Polcold fel, pihenj lehet hogy csak megerőltetted! Habár nekem szülés előtt egy nappal dagadt be a lábam ugy, hogy nem tudtam papucsba se lépni!
2012. máj. 3. 16:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy idáig jó volt a szandám, de már ma úgy kellett belepréselni...:( ezzel esetleg befektethet korábban a doki? Vagy ez nem igazi tünet?
2012. máj. 3. 16:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy befektet vele! Csak pihentesd! Ne préseld bele a cipőbe, próbálj kellemeset felvenni! Nekem egyik d.u. bedagadt, éjjelre fájások, másnap délben ölelhettem a lányom! Első voltam!
2012. máj. 3. 16:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Remélem hogy tényleg csak ennyi kell neki. Köszönöm a tanácsot :) jó babázást akkor :)
2012. máj. 3. 16:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Mérd meg a vérnyomásod. Ha az alacsony, vagy normális, akkor semmi gond.

Amúgy nekem is ugyanilyen a lábam, szintén 38 hetes vagyok, és bár a bal is picit be van dagadva, a jobb mindig kétszer akkora.

Szülés után elmúlik, semmi gond ezzel.

Nekem a 24. héttől ilyen amúgy.

Én annyit csinálok, hogy éjszakára a matracom és az ágy közé betettünk egy összehajtogatott vékony takarót, így a lábrészem enyhén felfelé ível (előtte próbáltam egy párnára feltenni a lábam alváshoz, de arról mindig lejött) Így reggelre egész lelohad.

SAjnos én diéta miatt almanapot sem tarthatok, de így szinten tartható az egész.

Kitartás, már nincs sok hátra!

2012. máj. 3. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, még annyi, hogy ha a vérnyomásod magas lenne, akkor viszont ugorj el a házi orvoshoz minimum, és nézess egy vizeletet is, hogy kizárhassák a toxémiát!
2012. máj. 3. 16:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmérni a vérnyomásom mert nincs itthon vérnyomás mérőnk :/ de holnap elmegyek az orvoshoz a biztonság kedvéért.
2012. máj. 3. 16:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyél zellert és petrezselymet nyersen, az vízelvonó hatású. Pócold fel a lábad, pihenj, feküdj!
2012. máj. 3. 16:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Szomszédnak, valakinek nincs egy mérője?

Amúgy eddig milyen értékeket mértek Neked amikor védőnőnél/orvosnál voltál?

Nem tudom, milyen messze van a házi orvosi rendelő, de beugorhatnál oda is egy vérnyomásmérést szerintem soron kívül is megcsinálnak, főleg ha esetleg oda telefonálsz. Sőt, a vizeletedet is megnézik egy tesztcsíkkal, és akkor nem kell izgulni. A toxémia nem játék, viszont ha azt kizárják, akkor tényleg semmi gond nem lesz ezzel.

2012. máj. 3. 17:01
 10/12 A kérdező kommentje:
127/76 volt a legutolsó mérésnél, de tegnap voltam ctg-n és ott nem mondott a nővér semmit a vérnyomásomra.
2012. máj. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!