Tegnap voltam csontkovácsnál és a talpamban az idegvégződéseket nyomkodta meg. Mikor elért a mell-pontjához, iszonyúan elkezdett fájni, azt hittem bepisilok. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Azt mondta ez bizony nagyon komoly, még ma menyjek mamográfiára. Nagyon megilyedtem, mert a bal mellemben oldalt találtam is én már korábban egy csomót, ami fáj ha megnyomom. Van egy 10 hónapos kisfiam, aki szintén ha véletlen megnyomja vagy megnyomja fáj tőle.Ugye nem rák?2011. márc. 10. 09:05
1/2 anonim válasza:
Nem. Ha elmész nőgyógyászhoz, és megnézeted a csomót, az persze sosem árt.
De ha fáj a talpad, az egyetlen dolgot jelent: fáj a talpad.
2/2 anonim válasza:
Hogy mi is az valójában, mammográfián kiderül. A tanácsot azért fogadd el, mert a dolgoknak, igenis, van összefüggésük. Ne hagyd magad "eleltatni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!