Ti is alig làtto nem mobilozo embert a metron?
Nem tudom, olvasni szoktam gimnáziumba menet.
Amúgy elég sok mindent lehet telefonon is csinálni; zenét hallgatni, olvasni, filmeket nézni, írni másokkal, játszani.
Miért néznék élőben embereket? Nem túlzottan érdekel, hogy kik jönnek egy metróval velem.
"Ti is alig làtto nem mobilozo embert a metron?"
Nem. A mobilomat szoktam nézni, nem másokat. :)
Komolyan véve a kérdésedet: nem tudhatod mit csinálnak a mobilukkal. A lányom pl. a mobilján olvas regényeket a vonaton vagy a metrón utazva, online tölti le a könyveit, mert így nem kell cipelnie és angolul több regényhez fér hozzá.
Ahogyan én meg újságot szoktam mobilon olvasni vagy keresztrejtvényhez hasonló játékot játszani. Mennyiben rosszabb az hogy a mobilomat nézem, mint egy újságot?
A mobilok kora előtt sem volt divat egymást bámulni a metrón, az emberek akkor is kínosan ügyeltek arra hogy mást nézzenek, a falat, padlót vagy kifele az ablakon az alagút sötétjét. Most mérföldekkel jobb a helyzet, mert a semmibe bambulás helyett legalább olvasnak az emberek.
Érted, hogy telefonon is lehet olvasni könyvet, híreket, bármit?
A telefonok előtt ugyan ezt csinálták az emberek csak akkor még napilapok voltak. Akkorára nyitották szét ezeket, hogy ha egy olvasta a mellette ülő két másik embert is eltakarta vele. Amikor lapozni kellett, állandóan zörögtek a lapok hajtogatás közben. Miért volt az jobb szerinred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!