Mi volt a legfurcsább, leg szoktalanabb dolog amit metrón láttatok?
Miért lenne kamu? Elég naiv vagy, ha azt hiszed, ilyen nem létezik. 29 évem alatt 1x láttam ilyet, ezért ez a legfurcsább. (Mondjuk egyszer még láttam ugyanezt a fazont, mikor befutott a metró, de azt hagytam inkább elmenni, és vártam újat.) A szemem előtt 3x hánytak metrón, így ez nem annyira fura.
2-es metrón történt a Deák és a Déli közt. Nem tudom az évet pontosan, de a Kossuth tér még nem volt felújítva.
Mellettem ülő ember, egész úton kiabált, hogy Kell egy ács, meg hadonászott hozzá.
M3 metrón jár gyakran, Határ út környékén száll fel.
Nekem elég félelmetes.
#3-as, én a négyeshatoson már többedjére találkozom ugyanazzal a perverz fazonnal. Ő is a farkát dörgölte a lábamhoz, igaz, nadrágon keresztül, de a nadrágban a keze is benn volt. A magam részéről fellöktem, azóta elkerül.
ON: A múltkor egy bíborosnak, vagy pápának öltözött atomrészeg sráccal találkoztam, reggel hatkor. Arról érdeklődött telefonon a többiektől, hogy hogy került az éjjel Káposztásmegyerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!