A metrón egy nő megbökdöste a vallam es azt mondta. : "ne haragudj! Leülhetek? Mert kismama vagyok. "? Mi erről a véleményetek?
A nőt se láttam nem hogy kismama.
Kicsit furcsanak tartom hogy egy masik nőt felállítok csak azert mert kismama vagyok. Ti mit gondoltok erről? Ti is megtennétek ezt? Vagy várnátok míg észreveszi valaki hogy kismama vagy es magatol atadja a helyét?
Mivel normálisan megkérdezte, átadnám a helyem. Miért várnék arra, hogy valaki észrevegye, hogy ő egy kismama, amikor én is képes vagyok átadni a helyem?!
Azt nem szeretem, amikor bunkón szólnak oda, szinte úgy, mintha nekik alanyi jogon járna a hely.
"A nőt se láttam nem hogy kismama."
Ezt a mondatot sok tudós fogja még boncolgatni évtizedekig.
1 valaszoló:Ugy ertettem hogy a kismama varjon addig amig valaki eszre nem veszi h varondos, nem az utasokra. En nem is lattam a nöt es azt sem hogy kismama. Epp hogy leültem mar meg is bokott.
Nem lattam a nőt sem azt hogy kismama. Szerintem nem kell ezt boncolgatni. Ha akarja megerti az ember.
Reakcióm:
Nem haragszok. Ha talál helyet felőlem leülhet.
Nekem is megvan az okom rá, ha ülve utazok (persze ha lehetőségem van rá).
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha meg mer kérni valakit udvariasan, mindegy, hogy ki az, vagy hogy mikor ült le. Sajnos vannak helyzetek, mikor senkinek nem tűnik fel, van, hogy azért mert szimplán csak még kicsi a pocakja, vagy mert mindenki mással van elfoglalva.
Lehet kicsit túlgondolod ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!