A metrón egy nő megbökdöste a vallam es azt mondta. : "ne haragudj! Leülhetek? Mert kismama vagyok. "? Mi erről a véleményetek?
A nőt se láttam nem hogy kismama.
Kicsit furcsanak tartom hogy egy masik nőt felállítok csak azert mert kismama vagyok. Ti mit gondoltok erről? Ti is megtennétek ezt? Vagy várnátok míg észreveszi valaki hogy kismama vagy es magatol atadja a helyét?
Erről nincs mit beszélni. Szüksége volt egy ülőhelyre, megkért. Ennyi történt.
"Várni"? Nagy-Britanniában a kismamák kitűzőt kapnak, hogy állapotosak, éppen azért, hogy elkerülhető legyen, hogy csak áll, amíg rosszul lesz, mert nem veszik észre ...
Könyögöm, itt semmi nem történt.
24-nek
Nem tudta elhozni, mivel kint dolgozott külföldön/persze-persze munka, de előre nem tudhattuk hogy mi lesz, hamarabb utazott pár nappal mielőtt vérezni kezdtem, hollandia nem a szomszédban van, ha tudta volna elhozta volna, mint ahogy utána már ő rendezte/rendezi az oviba vivést-hozást /...rajta kívűl, segítségem pedig csak 300km volt/van...de oviba vinni kellett/kell.../jöhetünk azzal, hogy akkor az egyik barátnőt vagy ovistárs szüleit miért nem kértem meg, de az orvosom mondta, hogy ennyi belefér ürülnie kell stb csak vigyázzak kíméljem magam ne emeljek meg egyebek/ a 100x rosszabbul viseltem a másodikat, nyílván nem úgy heverészik/lazázik az ember ha már van 1 gyereke, kimerítőbb mint az elsőnél...
Azóta már megszületett, egészséges 4 hónapos kislány :-)
19-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!