A metrón egy nő megbökdöste a vallam es azt mondta. : "ne haragudj! Leülhetek? Mert kismama vagyok. "? Mi erről a véleményetek?
A nőt se láttam nem hogy kismama.
Kicsit furcsanak tartom hogy egy masik nőt felállítok csak azert mert kismama vagyok. Ti mit gondoltok erről? Ti is megtennétek ezt? Vagy várnátok míg észreveszi valaki hogy kismama vagy es magatol atadja a helyét?
Ezt a mondatot sok tudós fogja még boncolgatni évtizedekig."
Felröhögtem, pedig nincs min.
Nem látta a nőt, azt meg így főleg nem, hogy kismama is egyben.
" 7: ezt is lehet normálisan mondani, nem ilyen bunkó stílusban, pl. bocs, de inkább kérj meg valaki mást, mert nem érzem jól magam"
Ez vicces stilusban akart lenni. Ugyanis max akkor ülök le (ha tudok), ha elvan törve a lábam, vagy valami miatt mankóval kellene mennem. :D
Tehát maga a szituáció is elég vicces lenne.
"haematoma miatt vérzek, de a baba rendben van...az előző terhességemhez képest 100x rosszabbúl vagyok, de én is tömegközlekedek, mert a lányomat el kell hoznom az oviból..."
Az apja nem tudja elhozni?
(tudom, most jön majd a felháborodott "DE HÁT Ő DOLGOZIK", mert egy férfinak nyilván nincs más szerepe a családjában...)
21-s,nekem is csak elsőre volt vicces😂
De a mondat ettől még szedett-vedett.
Nem láttam a nőt.Ennyi.
Felesleges hozzátenni hogy azt se látta hogy kismama.
Mintha azt mondanám hogy nem láttam az asszonyt és azt se hogy idős.
Felesleges.
Én át szoktam adni a helyem,ha azt látom hogy senki más sem adja át a sajátját.
Miert az asszony nem lehet fiatal kizarolag csak idős? Egy 18 eves hazas lány/nő is asszony. Ő fiatal asszony.
Asszony: Párkapcsolatban élő nő, aki lehet férjes, özvegy, elvált vagy élettárs.
Legalább mi nők legyünk ott a nőtársainknak.
Vannak, akik rosszul viselik az utazást, mások hajlamosak ájulásra, vagy rossz a vércukruk, stb, szóval ha valaki udvariasan kér meg rá, hogy adjam át a helyem, akkor átadom, még akkor is, ha nem indokolják meg.
Egy kismama esetében nyilvánvaló, hogy neki nagyobb szüksége van az ülésre, mint nekem, szóval nem zavarna, ha egy kicsit állnom kellene azért, hogy ő leülhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!