Csak nekem van az a benyomásom, hogy a tanultabb emberek lenézik azokat, akik valamilyen kétkezi szakmában dolgoznak?
Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 23:31
21/22 anonim válasza:
Sajnos sok esetben én is ezt látom, viszont a másik fél sem mentes vagy a fölösleges, direkt ez irányú provokálástól, vagy a szaktudása miatti menőzéstől. Tisztelet a kivételtől!
22/22 anonim válasza:
Egy mindkét irányban létezik.
Mérnökinformatikus hallgatóként én vagyok a városi "nem férfi", aki radiátort sem tudja légteleníteni, mert nincs itthon laposfejú csavarhúzó...
Plusz testépítek, ami meg természetesen "kamu izmok" nagyon sok kétkezimunkásnak. Nyílván az, hogy 150kgot deadliftelek 4x8szor nem erő, mert a cementes zsákot nem tudonám megfelelően cipelni.
Plusz kicsit nagy az egóm is, mert én tanult ember vagyok mérnöki szakiránnyal.
Ezek tényleges dolgok, amiket vissza hallottam. Fordítva sokkal nagyobb a lenézés, de talán egy pici irigység is van mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!