Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A családban mindenki vékony...

A családban mindenki vékony csak én vagyok kövér és ezért piszkálnak. Miért teszik ezt?

Figyelt kérdés
Világ életemben ilyen voltam. Már így születtem h van rajtam felesleg. Pár évem volt életemben mikor lefogytam. Akkor mindenki dicsért pedig életemben nem voltam még olyan rosszul mint akkor. Hiszen nem azért fogytam le mert fogyokuraztam csak depressziós voltam. Napokig nem ettem és volt h 3 napig csak feküdtem az ágyban olyan gyenge voltam és szomorú. De persze ezt senki se vette észre mert ők csak azt látták végre csinos vagyok.. aztán persze ahogy kezdett vissza jönni az eletkedvem találtam 1 nagyszerű pasit akivel boldog vagyok egyből jöttek vissza a kiloim. Aztán volt többször h fogyoztam és edzettem de akkoris max 5 kilót fogytam hiába csináltam tovább akkorsem fogytam. Voltam orvosnál ahol kiderült hogy van 1 kis eltérés az agyamban de az jelentektelen nem csinálnak vele semmit. Ezen kívül még pajzsmirigy alulmukodesem van arra szedek is gyógyszert de azt mondják az orvosok nem attól vagyok kövér hanem mert sokat zabalok és ha így folytatom meghalok.. ez egyáltalán nem igaz mert nem zabalok sokat és az igaz h már nem edzem rendszeresen de még most is gyakran járok edzeni csak már nem annak a reményében h fogyjak csak hogy át mozgassam magam. Egyébként 160 magas vagyok és 110 kg. Szóval tényleg kövér vagyok és emiatt bántanak egyfolytában. Apám az már kijelentette azt is h kitagad a családból ha nem fogyok le és h a párom is elfog hagyni mert kinek kéne 1 ilyen ronda dagadt nő.. kb már haza sem merek menni hozzájuk mert apám olyanokat írt nekem hogy megtép meg ilyenek.. csak azért mert kövér vagyok.
2019. aug. 17. 17:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem szeretnék fogyni de már mindent megtettem érte és nem fogyok. Bár az igaz h teljesen fizetnek érzem magam nem úgy érzem magam mint 1 elhízott ember hanem rendesen tudok mozogni és sportolni.
2019. aug. 17. 18:45
 12/15 A kérdező kommentje:
*fittnek érzem magam
2019. aug. 17. 18:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Külsőleg zavar persze de belül teljesen egészségesnek érzem magam hiszen teszek is érte
2019. aug. 17. 18:47
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Mi az, hogy eltérés van az agyadban? Milyen eltérés???
2019. aug. 17. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Nekem is alul működik, 40 kg vagyok, 153 cm.

Mi az, hogy nem eszel sokat? Mi a sok? Nekem már az is sok, ha 4 szelet kenyeret megeszek egyszerre, valakinek félkiló kenyér tök alap...

Táplálkozási tanácsadó, személyiedző? Milyen elváltozás van az agyadban, ami a hízást befolyásolja...?

2019. szept. 25. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!