Miért van az, hogy valakit kövérnek neveznek, mert van
melle, és nem "deszka"?
Akárhogy is fáj, a kövéreket nevezik kövérnek.
2019. jún. 13. 20:10
Mert irigyek.
irigy irigy irigy
2019. jún. 13. 20:20
Hát nem igaz, hogy a kövéreket nevezik kövérnek, engem ma kövérezett le egy fsz, mert látta hogy nagy mellem van...Lejjebb is kellene nézni nem csak a mellem és látná hogy nem vagyok kövér....
2019. jún. 13. 20:26
Ez nem csúfolás! Ez a valóság. Sajnos nagyon sokan becsapják saját magukat, becsapja őket a hazug környezetük is, pedig bizony kövérek, el vannak hízva. Ezek az emberek szokták csúfolni, deszkának hívni az egészséges, csinos nőket, akiken nem lötyög a háj.
2019. jún. 13. 20:28
Mondjuk én még soha nem láttam, hogy lekövéreztek volna bárkit, mert nagy a melle. Bár ha a kérdező férfi, akkor érthető.
2019. jún. 13. 21:10
A kövérebb nőknek a melle is nagyobb. Nagyon ritka, amikor valaki vékony, csinos és még nagy mellei is vannak. Őket hívják jó nőknek. A vékony, sovány nőknek általában a melle is kicsi. Kár magu kat becsapni, áltatni, tükörbe kell nézni meztelenül, vagy csinálni pár fotót és talán leesik sokaknak, hogy bizony lötyög a kar, a fenék, vaskos a comb, a derék. Ez a "van mit fogni" duma jó kibúvó az egészséges étkezés, sportolás megúszására? Hát nem. Sajnos a kövér nők sokszor könnyű prédák is és ezt sok férfi kihasználja, aki könnyíteni akar magán. Nyilván a szemedbe soha nem mondanák, max. a haveroknak, hogy a kis husika, az a nagydarab csaj is megvolt...
2019. jún. 13. 21:24
7/10 A kérdező kommentje:
Miért írja mindenki hogy azért mert tényleg kövér vagyok? Azt se tudjátok, hogy nézek ki...
Mert ordít az írásodból, hogy bizonytalan vagy! Ha én nem vagyok kövér és valaki lekövérez, kiröhögöm, és túllépek rajta azonnal. Nem vadidegenek véleményét kérem és bizonygatom a világnak, hogy én nem vagyok án kövér. Ááááá, dehogy.
2019. jún. 13. 22:19
#7es. Kb 6 kg plusz van rajtam, kövérnek azért nem tartom magam, de igen, van mit rajtam fogni, ez egy létező dolog és fogalom. Azért ne keverjük a 20-25 kg felesleggel rendelkező "van mit rajtam fogni" ducikat és a tényleg "van mit rajtam fogni" de nem lötyög a háj rajtam embereket.
Ez azt jelenti ha a hasam szappanozom nem a hátam habzik, ha bele akarnak markolni a fenekembe bele tudnak, ha a mellemet akarják fogni,azt is lehet és nem egy szúnyogcsípést kell vakargatni.
Szóval vannak olyanok,akik nem bemesélik maguknak hogy ó nem vagyok kövér, csak van mit rajtam fogni, hanem valóban ilyen a testalkatom.
És én nem érzem úgy hogy könnyen adnám magam bárkinek, sőt 😂
20/L
2019. jún. 14. 01:47
Egyébként ezt itt is olvashattunk, hogy annyira eltérőek a vélemények, van akinek 65kg is kövérnek számít, van akinél 90 fölött számít valaki kövérnek. Oké tudom, magasság sem elhanyagolható, arányosan értem ezeket a dolgokat.
Uccsó voltam.
2019. jún. 14. 01:51
Kapcsolódó kérdések: