Aki szereti az autókat, annak mennyire nehéz feldolgozni és elfogadni hogy soha nem lesz rá lehetősége hogy birtokoljon egy olyat amit az autók "királyának" is neveznek?
Nem pont a Lamborghini és Ferrari párosra gondolok, hanem egy Audi Rs, Bmw M-es és Mercedes Amg családra.
Sosem tudtam megérteni hogy miért foglalkozik átlag ember olyan autók kielemezésével, amit nem lesz lehetősége vezetni? hiába láttam már testközelből Aventadort, hirtelen felfogni sem tudtam mert már a hangja elvette a figyelmem, a rendszámból láttam hogy a Hell cégcsoporté, ahogy jó pár másik csoda is, amit itt Miskolcon már láttam menet közben. De ahogy felkapom rájuk a fejem, úgy konkrétan nem is agyalok tovább rajta, mert teljesen idegen nekem.
Őszintén szólva, én ebből kifolyólag a motorozás terén kerestem azt az örömet amit a luxusautóval rendelkezők átélnek, nyomaték és sebesség terén.
Nem látom értelmét egy olyan dolog iránt rajongani ami elérhetetlen, és szerintem ez így egészséges.
Nem hazudok megnézek egy olyan videót amin egy Dodge Viper gyorsul egy Kawasakival, de semmi több.
Ez egy olyan ábránd mint amikor a rágó papírban voltak autós matricák, és gyerekként már akkor is hüledeztünk rajtuk.
"....sosem tudtam megérteni, hogy miért foglalkozik átlagember...."
Te most mégis mint átlagember, legalább harminc soron keresztül foglalkoztál a luxusautókkal.
Kinek mennyire nehéz. A téma mindegy is, mindannyiunknak megvannak az elérhetetlen vágyaink. Nekem sosem okozott semmi problémát ez, kell valami alap, hogy éljek s ne vegetáljak, mert egy bizonyos nyomorszint alatt azért fájdalmas látni egy jó házat, autót, akármit, de ennyi, az nem fáj, hogy sose lesz csodajárművem (csak egyszer legyen pénzem benzinre s a teljesen szolid kis motorom kipucolására újra, nagyon boldog leszek :D)... Attól még érdekelhetnek az elérhetetlen cuccok, az ember már csak ilyen, szeret menő járművekről és egyebekről olvasgatni.
Vannak fokozatok, jó, ha nem a legalsó szinten ülünk, de a legfelsőkért ácsingózni... Az tényleg nem egészséges, ha nincs sok esélyünk rá.
Aki szereti az autókat, annak mennyire nehéz feldolgozni és elfogadni hogy soha nem lesz rá lehetősége hogy birtokoljon egy olyat amit az autók "királyának" is neveznek?
Nem értem a kérdésedet,ezért a válasz adás helyett , kénytelen vagyok kérdezni.
Téged életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek ? Bár még ebben az esetben is birtokolhat az ember luxus, azaz olyan autókat amiket felsoroltál. Szóval , még ebben az esetben sem igaz , hogy soha nem lesz rá lehetősége , hogy birtokoljon az ember egy "király" autót. ( Maserati )
Az viszont igaz lehet, hogy nagy valószínűséggel soha nem fogja vezetni azt az autót, mivel börtönben van az egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!