Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Loptál már? Mit, miért és...

Loptál már? Mit, miért és hány évesen? És szégyelled magad miatta/megbántad?

Figyelt kérdés

Mit, miért és hány évesen? És szégyelled magad miatta/megbántad?

Én az unokatesóm egy kavicsát, 4-5 évesen, tudjátok, vannak azok a szép "gyógykövek", na olyat, de mentségemre legyen mondva, hogy rengeteg volt neki és amikor kértem csak azért nem adott, mert irigy volt. :D Persze megbántam azért, mert igazából minek nekem az, meg mindig azt tanították a szüleim, hogy lopni csúnya dolog, de hát na, megtörtént, igazából bennem volt az a "már csak azért is kell nekem egy", tudjátok... :D

Azóta persze így 23 éves fejjel soha nem lopnék semmit, de érdekes visszagondolni, hogy volt, amikor megtettem, akármilyen apró dolog is volt. :D

2019. aug. 5. 15:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 4-5 éves lehettem, mikor anyám elvitt a boltba és útközben, ill. ott a boltban is már a 6. ismerősével állt le fél óráig beszélgetni..Én meg ott kérdezgettem tőle egy csomó ideje, hogy kaphatok-e valami édességet, de mindig leoltott, hogy maradjak csendben, nem ér rá. Szóval mikor a kasszással is leállt trécselni, bosszúból levettem a kassza melletti polcról egy Kinder tojást és elmajszolgattam, ők meg észre se vették. Csak mikor félúton hazafelé jártunk, akkor adtam oda anyámnak az üres papírt, amiben a Kinder tojás volt, hogy dobja ki xd Ő meg ugye emlékezett rá, hogy nem is vett ilyet, szóval visszament velem a boltba és kifizette, én meg le lettem ordibálva.

Nem bántam meg, de ez az egy alkalom óta nem emlékszem, hogy bármit is elloptam volna. 21L

2019. aug. 5. 16:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Régen úgy volt berendezve a bolt, ahova jártunk, hogy a kasszán túl volt még egy rész, ami televolt édességgel, de onnan vissza kellett menni a kasszához, hogy kifizesd. Kisgyerek voltam, kb 4-5 éves, a bevásárlókocsiban ültem a gyerekülésen, anyám kitolta addig oda a kocsit, amíg fizetett, és ott hisztiztem, hogy vegyünk nyalókát (ilyen nagyobb nyalóka volt, és játék is volt benne, nem olyan sima), de nem akart. Úgyhogy amíg fizetett, beleraktam a zsebembe. De nem tudta, hogy ezt nem szabad, és ez rossz dolog, otthon büszkén vettem elő megmutatni, hogy "nézd, mim van". :D Utólag nyilván bánom, azóta se loptam, és nem is fogok soha.

21/L

2019. aug. 5. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
11%
12 évesen egy csokoládét loptam el egy nagyvárosi szupermarketből mert én szerettem volna magamnak is venni valamit ha már ott vagyunk de Nagynéném nem engedte meg sajnos. Így akkor úgy döntöttem hogy ha törik ha szakad ezt a csokoládét el lopom szerencsére sikerült megúszni a dolgot épp hogy időben el értem a buszt.
2019. aug. 5. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
22 éves fiú vagyok.
2019. aug. 5. 23:43
 15/15 anonim ***** válasza:
47%
Természetesen szégyellem magam ami történt többet nyilván nem fordul elő de érdekes akció volt.
2019. aug. 5. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!