Aki szakitott veletek, később megbánta? Vagy megbántad hogy szakitottál a pároddal?
Nem bàntam meg mert ennél ami volt az egyedüllét is jobb lesz.
viszont ő megfogja bànni hisz egy" pletyka alapjàn amit sokan tudnak szoval biztos nem alaptalan"olyanra cserélt le aki több f@ szt fogott mint kilincset..éjszakàba dolgozott..bolt abo rtusza..a csalàdjàba tàncosnő is van..két gyerekes nőssel àllt le-szoval hosszu időt nem josolok egy idő utàn az ilyen majd a kedves férjem is lecseréli.itt majd csak ő fog vesziteni ha ràjön a dagadék igaz nem volt olyan jo nő de ingyencselédnek megtette :P én meg keresek majd olyat aki megbecsül-persze ha tudnék hinni az ellenkező nemnek
igen, volt, aki megbánta pl. hogy megcsalt. de én képtelen voltam visszafogadni, még nyúztuk egymást hónapokig, mire sikerült rendesen lezárni az ügyet. szerencsére én nem bántam meg.
aztán volt még egy, aki megbánta (fiatalabb volt), de annyi erőfeszítést nem tett igazából, hogy még egyszer legyen valami a dologból.
én örülök, hogy mindkét kapcsolat megszakadt, a végén már egyik sem volt túl jó, nem véletlenül következtek be a szakítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!