Milyen tetoválásod van? Miért ez lett? Megbántad?
Lányom neve (felkar)
Születési dátuma egy szív alakú lakatban, amiből 2 oldalra lánc indul ki (derék)
Ezek értelemszerűek, hogy miért. Nem bántam meg.
Farkas (hát) -> Az indok életem legnagyobb tévedése volt, de a tetoválást nem bántam meg, tetszik, még ha nem is fűznek jó emlékek hozzá.
2 rózsa között "Listen to your heart!" felirat és hangjegyek (mellkas) -> Életérzés, másfél éve tervben volt. Nem bántam meg.
És még szeretnék.
Egyik csuklón egy fecske és mamám monogramja,érthető hogy miatta készült.
A másik csuklón angyalszarny és kötötte felirat" see you again"- családtag elvesztése utáni tovább lépést szimbolizálja,3evembe telt mire tovább léptem.
Egyiket se bántam meg!
Van a bokámon 3 db macskalábnyom, a 3 cicámat jelképezi (és a minta az egyik valódi lábnyoma alapján készült).
Van egy felirat a vállamon amit egy főnix vesz körbe. A feirat az elhunyt bátyám neve görögül, a főnix pedig a feltámadás szimbóluma -> szerintem nem kell magyarázni.
A felkarom belső felén van a kisfiam tenyérlenyomata.
A lapockáim között egy szem aminek a szemgolyója egy jin-jang. Ez volt az első. Ennek kicsit bonyolultabb a jelentése, hogy most leírjam ide.
Imádom mindet, nem bántam meg őket, mert mind olyan dolgot jelképeznek amiknek 70 évesen is jelentőségük lesz.
26/L
Egy minimalista kutya fej, a kedvenc fajtámé. Számomra sok jelentése van, emlékeztet arra, hogy hova tartozom, de főleg arra, hova nem. Nagyjából 9 éve akartam, mire meglett, így azt hiszem, ha ennyi ideig vártam rá anélkül, hogy meggondoltam volna magam, később se fogom megbánni. Jelenleg akkor érezném kevesebbnek magam (értsd: hogy hiányzik valami), ha nem lenne rajtam:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!