Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Neked milyen élmény volt az...

Neked milyen élmény volt az első tetoválásod?

Figyelt kérdés

Hamarosan eljön az első tetoválásom időpontja, nagyon várom, ugyanakkor izgulok, hogy milyen lesz, mit fogok érezni (nyilván fájdalmat), milyen élmény lesz.

Közel 10 évig ért ez a dolog, már csak napok választanak el attól, hogy rajtam lehessen.

Szóval várom az "így éltem meg az első tetoválasom" sztorikat. :)

2015. febr. 8. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Rossz nem gondoltam végig és 1 hülye dolgot tetováltattam magamra:(
2015. febr. 8. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

4 évig "készültem" rá, addigra forrt ki a minta, hogy hogyan fejezze ki, amit szeretnék.

Féltem, hogy végig visítani fogok közben, annyira fog fájni. A tetováló megnyugtatott, hogy először úgyis csak egy vonalat fog rajzolni, akkor még ennyivel meg tudom úszni :D

Elkezdődött... alig éreztem valamit, páran elnevették magukat hitetlenkedő arcomon. 4 óráig tartott (elaludtam közben) és fantasztikus érzés volt/most is magamon tudni :)

2015. febr. 8. 23:07
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Nekem kényes helyen van egy szép nagy színes minta, tehát azét fájt, főleg ahogy telt az idő.

De volt ahol csikizett is közben, az nagyon rossz, nehezebb kibírni mozgás nélkül mint a fájdalmat :D

5-6 évig tervezgettem, nagyon boldog voltam mikor végre megvalósult :)

Viszont nem számítottam rá, hogy az utókezelés ennyire macerás és fájdalmas. Mivel voltak ismerőseim, akiket láttam tetoválás után, eszembe se jutott h ez fájdalmas lehet. Csak nekik nem egy 18 centis minta van az oldalukon, hanem máshova varratak azért ennél kisebb mintákat :D

De mindent összevetve nagyon jó élmény volt, de ehhez kell az, hogy kedveld a tetoválót :) Legalábbis szerintem.

2015. febr. 9. 09:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az első tetoválásomat Édesapám emlékére készítettem, a jobb vállamra került egy minta.

Srác létemre is sokáig tartottam tőle, hogy fájni fog, könnyezni fogok és hasonlók.

Teljesen az ellenkezőjét éreztem.

Valószínűleg az akkori lelki állapotom is meghatározó volt de ahogyan sokan szokták írni, élveztem a fájdalmat amit adott. Megnyugvást éreztem azzal, hogy elkészült az a minta, mintha egy kést húztak volna ki a szívemből ami ott volt hónapokig. Maga a testi fájdalom csak az elején volt egy pici, utána már nem éreztem semmit.

Azóta 16 tetoválásom van és ma megyek újra folytatni a nyakamat, függőség. :D

2015. febr. 9. 10:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3 év után jutottam el a tényleges minta felkerüléséig.

előtte heteket töltöttem a minta kiválasztásával, megkerestem 4-5 mestert akinek tetszettek a munkái, és kértem tőlük árajánlatot, megkérdeztem mit változtatnának, milyen festéket, gépert használ, mivel fertőtlenít stb. nem csak a higénia, a művészi szint és az ár, hanem a szimpátia is fontos volt. volt olyan, akinek jobban bejöttek a munkái, de emberileg nem volt szimpi, úgyhogy pár email után hagytam a francba.

Maga a fájdalom nem volt rossz, kb. mint az epilálás. Feküdtem, szólt a zene, végig ökörködtük az egészet. a tetováló jól dolgozott, nem csinált kloffolthúst a bőrömből, nem nyomott bele pancsolt radioaktív festéket, és előtte utánnanéztem melyik részen mennyire fáj, szóval tudtam mire készüljek és mire kell figyelni.

A gyógyulás sokkal kellemetlenebb volt, ügyelnem kellett rá, hogy ne legyen koszos, ne fogja meg a tinta a lepedőt, ne dörgölődzön hozzám a macskám...de ezt meg kibírod.két hét, és egy életre szép az a minta. ha már annyit kicsengettél érte, sztem megéri.

2015. febr. 9. 11:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, érdekes dolgokat írtatok, várom a további sztorikat is.

Az alkaromon lesz a minta, majdnem könyökhajlatban. Az utókezeléstől nem félek, egyrészt gyorsan gyógyulok, másrészt kisebb koromban folyamatosan sebes voltam valahol, horzsolás, forrázás, stb.

2015. febr. 9. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
nekem nagyon jó volt eggyáltalán nm éreztem fájdalmat
2015. febr. 9. 14:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon jó:)

Három évig vártam rá, hogy megcsináltathassam.

Mikor odajutottam, nagyon féltem, mert szörnyen alacsony a fájdalom küszöböm, illetve a hely ahová csináltattam benne van a top5 legfájdalmasabb helyben.

Ehhez képest alig éreztem, mikor csinálta a tetováló, nagyon kellemes meglepetés volt :)

19/L

2015. febr. 10. 17:27
 9/11 anonim válasza:

Kellemes csalódás. :) nem fájt, pedig gerincre csináltattam.

azóta több van és több is lesz még :)

2015. febr. 12. 17:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat érleltem magamban a dolgot. Egy elég nagy tetkót rakattam, 5 órát feküdtem a gép alatt. Az elején nagyon menő voltam, semmit nem éreztem. Aztán olyan két óra múlva, elkezdett fájdogálni, de csak itt-ott. Később a fájdalom egyre fokozódott, az utolsó fél óra már iszonyú volt, de megértését :) gyönyörű lett a minta, imádom :)

Én is gyorsan gyógyulok, de az első két nap nagyon szár.... Fáj, éget, húzódik, egyáltalán nem hasonlít egy sima horzsolásra.

2015. febr. 13. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!