Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi . Milyen? Mikortól ideális? Miket kell mondani?
Húha, rossz program van a fejedben. Mi az hogy "kell mondani"? :D
Nem tudom hány éves vagy, de elmondom az én forgatókönyvem.
Bejön a másik.
Lazán felvetem, hogy jó fej, jöjjön velem biliárdozni/pizzázni/akármi amit szeretsz. Időt és találkozási helyet egyeztetünk. Mivel én vagyok a férfi, én vetem fel a választási lehetőségeket. Olyan nem létezik, hogy "mit szeretnél csinálni?" stb. Ha nem jön be neki amit én mondok, akkor majd úgy is szól.
Aztán megjelentek.
Laza szia, puszi puszi, nem töketlenkedsz, "ez természetes", sugározzon belőled ez. De ehhez az kell, hogy jól érezd magad a bőrödben.
Nem tudod miről beszélj?
Igazából báááármirőől lehet, de komolyan (persze nyomdafestéket tűrjön és a másikat ne ijessze el) A lényeg mindig azon van, hogy hogy adod elő.
Úgy add elő, hogy természetes legyen, te jól érzed magad, ő ehhez a hullámhosszhoz csatlakozhat. De ehhez meg magadban kell rendet tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!