Tudnátok nekem olyan weboldalt mondani ahol ideális gördeszkát választhatok magamnak ahol megtalálhatom a mérettáblázatokat?
Hali! :) Konkrét mérettáblázatok nincsenek, de ilyen magassággal, és ekkora lábakkal én azt mondom neked, hogy a legjobb számodra az lenne, ha először is összeraknál/rakatnál magadnak egy deszkát, nem pedig komplettet vennél. Ez sajnos valamivel drágább lesz a komplett deszkás megoldástól, viszont kényelmesebb lesz a deszka. :) Attól is függ a méret, hogy mit szeretnél vele csinálni, mi tetszik a gördeszkázáson belül.
Ezekkel az alapadatokkal én így egy 8.25-8.5"-es deszkát ajánlanék neked a laphoz való felfüggesztéssel, és 53-54mm-es kerekekkel. :) Az összerakáson kívül egyébként megpróbálhatsz külföldről is rendelni egy megfelelő méretű gördeszkát, viszont akkor tényleg okosan kell választani. ;)
Ezeken az oldalakon nézelődj kezdésnek:
Ha esetleg kérdésed lenne még, akkor kérdezz itt, vagy akár privátban. :)
mondjuk 100000
és akkor a linkeket bemásolod majd nekem megnézem te mire gondoltál,hogy mi lenne jó nekem és lehet az lesz
Hali!
A DECATHLON-ban megtalálsz sok deszkás dolgot.
Pl.:Deszkás cipő, deszka, waveboard, kerék stb.
Én onnan waveboardot és kosarascipőt vettem.
Nagyon jó bolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!