Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tetted már tönkre valaki...

Tetted már tönkre valaki életét, aki közel állt hozzád? Megbántad?

Figyelt kérdés
2019. máj. 24. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Nem, és nem is áll szándékomban. Velem ilyenek inkább fordított esetben szoktak történni. :(
2019. máj. 24. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem,és az én életemet sem szokta tönkretenni senki. Okoztak mar többen nekem kellemetlen pillanatokat, bizonyara olyan is volt, hogy én okoztam másoknak, volt, amit utólag meg is bántam, de egy élet tönkretételéhez ezeknél azért több kell.
2019. máj. 24. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Én olyan esetet tudok, ahol az egyik fél függőjévé vált a másiknak, de olyan szinten nyomult, hogy a másik már lelkileg kezdett összeomlani. Persze az, aki a függője volt, nem látta ezt meg, csak akkor, amikor a másik fél megszakította vele a kapcsolatot és az egészségi állapotát is ismertette vele.

IUtána az aki a függője volt, nagyon sokáig él lelkiismeret furdalásban, meg, ahogy láttam rajta, depressziós lett.

2019. máj. 24. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Arcoskodtak,szivattak, "gunyoltak" kirugattattam oket. Egyaltalan nem bantam meg, bar nem en tettem tonkre az eletuket mert azota is 20 evesen meg csak a 8 altalanos van nekik meg.
2019. máj. 24. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Tönkre nem, de szemétkedtem*. Megbántam. Azonban nem egyoldalú volt a dolog*.
2019. máj. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!