Volt már olyan, hogy trollkodtál, és utólag megbántad, amit írtál?
És ha igen, akkor helyesbítettél/ bocsánatot kértél valamilyen formában?
Rengeteg durva beszólást olvasok cikkek, videók alatt, gyakorlatilag bármibe belekötnek az emberek, de eddig nagyon kevés példát láttam arra, hogy valaki nyilvánosan elismerje, hogy tévedett. Vajon van, aki utólag sajnálja, hogy megbántott másokat, vagy mindenki röhög a markában, hogy sikerült ezt tennie?

Nem direkt trollkodásból, de előfordult már, hogy hülyeséget írtam, ami ráadásul sértő is volt. Utólag ugyan bocsánatot kértem, de ettől függetlenül még szégyellem magam.
Ma már nagyon meggondolom, hogy hová és mit írok. Szoktam persze nem egyetérteni meg kritikus lenni, de csak normális stílusban.

Ha trollkodom' az nem igazán sértő inkább humoros.
Vigyázom az ilyesmire mert előbb-utóbb visszaüt ha gonoszkodunk valakivel...
De például sok olyan volt,hogy írtak nekem privátot és én próbálok normális hangnemben válaszolni.
De előfordul,hogy ennek ellenére tajparaszt vagy korlátolt módon ír valaki.Nem értem a jelenséget....-értelme nincs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!