Hát. A zombi apokalipszis nehezebb lenne ha hamvasztanák a népeket...
Aki meg ki akar járni a temetőbe (ez is csak képmutatás, ha valakit gyászolsz, azt bárhol és bármikor megteszed, a gondolat számít nem az, hogy ott ejted a sokszor csak mű könnyeket a sír előtt minden évben egyszer) annak van urna, urnafal meg ilyen kis cuki kompakt megoldások.
Nem kell ahhoz több négyzetméternyi helyet kisajátítani a rothadásra.
Egyrészt: hálistennek a családom nem ilyen temetőbejáró siratószakasz.
Másrészt: úgy gondolom, hogy az én testem fölött én rendelkezek, nem a Marinéni.
Harmadrészt: nem értem, miért ne lehetne kijárni x helyre, ha hamvasztva lett az illető. Eddig minden elhunyt rokonomnak hamvasztása volt, és mindegyikük el lett temetve a temetőben, ugyanúgy van "sírjuk", csak nem 2*3 méteres helyet vesz el, hanem 50*50 cm-t. De lehet ugyanúgy kimenni, koszorúzni, emlékezni.
Negyedrészt: ha valaki emlékezni akar rám, akkor ne az elkapart hullám helyét nézegesse, az nem én vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!