Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Legcikibb sztori?

Legcikibb sztori?

Figyelt kérdés
nov. 14. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Voltam körülbelül 10 éves. Az akkori sulis osztályfőnökömnek szülinapja volt, így apám adott nekem pénzt, hogy vegyek reggel suliba menet egy csomag kávét, és adjam azt oda neki.

Elfelejtettem kávét venni, azért fogtam a pénzt, odamentem az ofimhoz, hogy elfelejtettem kávét venni, itt a pénz – és odaadtam neki.

Ez már sok éve volt, de rettentően kínosnak érzem a mai napig, annak ellenére, hogy "talán" egy kisgyerektől ez még "aranyos" is.

nov. 14. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
1., hát ez nagyon “gáz” volt, köszönjük!
nov. 14. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 köszönöm a választ

#2 ez szubjektív hogy kinek mi, de ha neked ez nem elég kínos mondj jobbat nyugodtan

nov. 14. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Még nagyon fiatal voltam, amikor a munkahelyemről elküldtek valami iratokkal a Fiumei útra. Akkoriban még más volt a neve, így azt hittem, ott van, ahol az Amerikai út meg a Francia út. Így aztán felkerekedtem, de azon a környéken persze hiába kerestem. Végül aztán visszairányított valaki, aki tudta, mit hívtak régen Fiumei útnak. Fél napot elmászkáltam, ráadásul hiába, mert nem volt félfogadás. Ehhez még tudni kell, hogy a hely, ahova küldtek, úgy 3-4 sarokra volt a munkahelyemtől. Szégyelltem megmondani, hogy nem tudtam, melyik a Fiumei út, így azt hitték, elcsavarogtam. Pedig nem én voltam a hibás, honnan a fenéből tudtam volna, mi volt az utca neve korábban. Azt is tudniuk kellett volna, hogy nincs félfogadás. Csak összenéztek jelentőségteljesen, én meg majd' elsüllyedtem. Rohadt kínos volt.
nov. 14. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
7%

4., életed legcikibb sztorija, hogy elnéztél egy címet?

irigyelllek

nov. 14. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
Az én életem legcikibb sztorija, amikor kértem egy tejeskávét szójatejjel, de rendes tejjel kaptam... mjad elsüllyedtem szégyenemben.
nov. 14. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
#5 Volt más is, de most ez jutott eszembe. És hidd el, hogy qrva kínos volt, akár ki is rúghattak volna, hiszen nem intéztem semmit, és órákig távol voltam. Ha tudom, hova kell menni, max félórán belül visszaértem volna.
nov. 14. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Gimiben fehér szoknya + meglepi menstruáció (nem volt rendszeres)

Ennél bővebben nem fejteném ki.

Egyébként viszonylag kevés ember vette észre, gyorsan át tudtam öltözni, de na.

nov. 14. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Félreértettem a konyhásnőt, és abból lett *számomra* cikis történet:

gimiben hivatalosan csakis ebédjeggyel lehetett kikérni az ebédet, és mivel aznap hamarabb végeztünk az egyik órán (témazáró miatt), lett volna idő rendes időben elmenni enni. Erre nem számítottam, így a táskámban maradt a jegy, tehát nem volt nálam.

A többiek mondták, hogy rendesek a konyhásnők, ők maguk is csináltak olyant, hogy aznap később vitték be, nyugodtan menjek velük. A sorban megkérdeztem, bár már pontosan nem emlékszem, hogyan, hogy be tudnék-e menni akkor enni, ha csak szünetben viszem be a jegyet. Az viszont biztos, hogy a kérdésemben benne volt a "nem". Mire a konyhásnő határozottan, annyi kiáltott, hogy "nem". Olyan volt a hangsúlya, hogy azt hittem, épp leteremt. Totál zavarba jöttem, elnézést kértem, visszapakoltam a tálcám, az evőeszközöket, aztán nap végén, immáron jeggyel, újra mentem.

Szegény, nem győzött elnézést kérni, hogy nem úgy értette, nyugodtan ehettem volna akkor, az előző alkalommal. Én meg azért kértem elnézést, mert félreértettem, és neki is kellemetlen helyzetet okoztam.

nov. 15. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!