Mi volt a legcikibb sztori, indok, amivel egy srác/lány megpróbált szóba állni veled?
Rámírt profilkép nélkül, hogy: Te szoktad reggel sétáltatni a barna foltos kutyát? Mert mindig nézlek hátulról.
De csak ennyit. Semmi szia.
Diszkó elé kimentem rágyújtani, meggyújtom az öngyújtót, erre a mellettem álló csaj elfújja, elfordulok, újra meggyújtanám a cigit, de a csaj megint elfújja. Mérgesen ránézek, és ezt találom mondani neki:
-Ha mégegyszer elfújod, megd..lak.
Elfújta, és bement a barátnőjével a diszkóba. 2-3 óra múlva odajött hozzám, és megkért, hogy "vigyem haza". "Haza vittem..."
Amúgy nem ismertem, sose láttam előtte, akkor voltam ott először diszkóba. 3 éve együtt vagyunk, nagyon egymásra találtunk. :)
Fészbukos történeteim nincsenek, csak ilyen ódivatú. ;)
Új csaj került a társaságba mellém ült és kezdett sóbajtozni hogy milyen szar a munkája hülyék az ügyfelei meg a főnöke. Nem érdekelt de leitatott. Majden 3évig húztuk csúnya vége lett.
Ez úton szeretnék minden fiút figyelmeztetni ha csaj azzal nyit hogy milyen rossznapja volt MENEKÜLJEKETEK!!! :D
Szórakozóhely előtt:
- Szia, bocsi, kérhetek egy szál cigit?
- Ez volt az utolsó szálam, ne haragudj.
Srác elővesz egy félig tele lévő dobozzal:
- Akkor igyunk meg valamit, aztán megkínállak én.
Nem lett végül kapcsolat, haverok vagyunk, de megmosolyogtatott :)
Még soha senki sem próbált velem szóba állni. Szerintem ez a legcikibb.
L
Pályaudvaron mellém ült egy srác, beszélgettünk, megkinalt fűvel es miattam nem szállt fel inkább a vonatára :)
De volt akik követtek, mindketto azzal kezdte, hogy elvesztettek szem elol (aki kocsival jott, annak utkozben kerulnie is kellett, mert nem tudott a jarda mellett jönni vegig) es folytatták, hogy mekkora mákjuk volt ujra megtalálni, egyiknek 8 utcábol kellett kivalasztani vajon merre mehettem, hat sikerult, a kocsis meg parkhelyet alig talált, hogy "elkaphasson"
Sőt ez a követés styl elég sűrű, ahogy eszrevettem, több hasonlo is volt
De ilyenekbol nem lett semmi.
A párommal ugy kezdődött hogy hajnakban stoppoltam, kamuztam mindent, erre röhög, hogy amugy ismer es tudja ki vagyok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!