Van olyan Zoltán ismerősöd aki A 90-es vagy 2000-es években született és nem az apjáról se nem a nagy apjáról kapta a nevét?
Engem Zoltánnak hívnak és az apám után kaptam a nevem. Az összes olyan korombeli ismerősöm aki szintén Zoltán és tudom kik a szülei azok is apjuk után kapták nevüket.
Apám nem az apja után kapta a nevét de akkoriban ez népszerű név volt, mint most a Bence pl.
Amikor én születtem akkor viszont a Martin, Dávid ,
Krisztián stb nevek voltak a népszerűek
Falubeliek így tudom róluk hogy kicsodák. Középiskolában már nem tudtam ilyeneket. Ott is volt Zoltán nevű osztálytársam de fogalmam sincs hogy az apját hogy hívták mert nem ismertem a családját.
Volt egy szomszédom aki Zoltán volt ahogy az apja is. Ismertem egy másik Zoltánt aki csak egy-két utcával arrébb lakott tőlünk aki nálam kicsivel fiatalabb , az ő apja is Zoltán. Az ő apja és az én apám nagyon régóta ismerik egymást, ezért tudom hogy az apja után kapta a nevét.
A mi Zoltánunknak se az apja, se a nagyapja, se a dédapja nem volt Zoltán.
Két másik általam ismert Zoltán se az apukája után lett az, pedig első fiúk voltak.
Igaz ők a kérdezett időszak előtt születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!