1/16 anonim válasza:
Szerintem praktikus, és kevésbé ijesztő, mint az elföldelés. Én is szeretném, ha elhamvasztanának halálom után.
2/16 Metionin válasza:
Szerintem is praktikus. Én is inkább ezt választanám mint a temetést, hamvasztás, elszórás, cső.
3/16 anonim válasza:
Mindenkit így kéne.
Nincs rothadás, nincs fertőzés, nincs fölösleges föld használat.
A hit vs logika közül mindig a logikát szoktam választani, és ha még sokan így tennék, a világ jobb hely lenne.
4/16 anonim válasza:
Pénzt és helyet spórolsz vele szóval király.
5/16 anonim válasza:
Engem is hamvasztani fognak. Spórolni lehet vele pénzt és helyet is, a családnak nem kell végignézni ahogy végigcipelnek a temetőn és elásnak egy gödörbe miközben egy asszonykórus úgy nyivákol, hogy inkább komédia lesz az egészből a végére.
6/16 anonim válasza:
Tök jó. És stikában szórják bele a hamvaimat a folyóba, mert legálisan asszem már nem lehet.
7/16 anonim válasza:
#6-os válaszolóval egyezik a vélemènyem. :D
8/16 anonim válasza:
Mindenképpen hamvasztást akarok majd magamnak.
A víz kiver a gondolattól, hogy rohadok a föld alatt, szivárog belőlem minden a talajba és esznek a férgek. Undorító szokás.
9/16 anonim válasza:
És ha a csalàd temetést akar? Hogy ki tudjanak jàrni a sirhoz??
10/16 anonim válasza:
#10: A végakaratodat tiszteletben kell, hogy tartsák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!