Én voltam a rossz és a félreérthető?
Van egy nagyobb baráti társaságom, tavaly ősszel alakult az egyetemnek köszönhetően.
Akadt benne egy srác, aki az elején szimpatikus volt, ezért én kezdtem vele mélyebben is megismerkedni. Nem történt köztünk semmi, csak beszélgettünk meg néha félreérthető vicceket nyomtunk, kicsit férfi-női játékot játszottunk. Ő viszont nem lépett tovább. Majdnem egy évig toporogtunk ezen a szinten, amibe én beleuntam. Közben érkezett egy másik pasi az életembe, idén augusztusban. Vele teljesen másként alakultak a dolgok. Hamar elhívott randizni, lefeküdtünk, most felvállaltuk nagyvilág előtt a kapcsolatunkat.
A baráti társaság viszont folyamatosan “shippelt” engem azzal a másik fiúval, azt akarták, hogy vele jöjjek össze, mert olyan aranyosak vagyunk együtt. Én viszont már semmit sem érzek irányába. Már nem érdekel úgy. Amióta színen van a barátom, azóta el is hidegültem tőle, nem küldtem neki további jeleket, egy kicsit az egész csapattól elhatárolódtam, mert a párommal töltöttem több időt.
Most mondtam el nekik, hogy van párom, és el is meséltem amik történtek vele. Állítólag a baráti társaságból ismert fiú teljesen maga alatt van, hogy nem vele jöttem össze. A többiek szerint pedig én voltam a félreérthető, amiért hitegettem és flörtölgettem vele.
Pedig én nem hitegettem. Akkor és ott, ha lépett volna, érdekelt volna. Most már jött más, akit megszerettem, így nem érdekel. Már csak a barátom érdekel, nagyon szerelmes vagyok belé. Egy csodálatos srác.
Én vagyok a rossz?
Nem vagy rossz. Szerintem csak egyszerűen félreértelmezték a szándékaidat. Őszintén érdeklődtél a srác felé, de egyikőtök sem lépett ezért elhalt az ügy. Ők pedig talán azt hiszik, hogy te soha nem is akartál semmit, csak játszadoztál.
Megjegyzem: 16 évesen jártam így. Nem mertem odaállni a lány elé, és megmondani neki, mit szeretnék. Mint kiderült, ő ezt várta volna tőlem, de nem vettem a lapot, neki elfogyott a türelme, és jött egy srác, aki viszont meglépte, amit én nem. Balf.sz voltam, így jártam.
Itt látszik, hogy az emberek mindent megtesznek azért, hogy félreérthetőek legyenek. Nem tudnak kommunikálni. Mismásolás, játék, flörtölgetés, vicceskedés, ez megy hónapokig, évekig. De a valódi szándékot sosem mondják, várják hogy a másik gondolatolvasó legyen. Mibe került volna elmondani neki, ha te vagy a talpraesettebb? Mitől féltél? A kérdés költői, nyilván az elutasítástól. De még az is jobb lett volna. Frusztrációt ugyanis tudni kell viselni.
Már így alakult, de legyen tanulólecke. Ne tojáshéjakon lépkedjetek, meg játszmázzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!