Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kire mondod azt hogy ismered?

Kire mondod azt hogy ismered?

Figyelt kérdés

Aki pl. munkatársad de nem közvetlenül hanem csak egy cégnél dolgoztok, ő is ismerősöd ha csak a keresztnevét tudod?

Vagy milyen információ kell másikról ahhoz hogy azt mond hogy igen őt ismerem?

nov. 14. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Sokaknak közösségi oldalakon 1000+ ismerősük van.

Tudjuk, hogy szép nőket már csak azért is bejelölnek mert szép...

Ismerős az akivel legalább 1x már találkoztam vagy hosszasan beszéltem valami ügy miatt.

nov. 14. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Már azt is, akit többször láttam, vagy tudok róla pár dolgot. De csak ebben a kontexusban, hogy : Ja ismerem, tudom kiről van szó! De amúgy nem ismerem, nem beszéltem vele egy szót sem. Akiket meg jobban ismerek, nem ismerősnek nevezem, hanem munkatársnak, havernek, barátnak, rokonnak, családtagnak, vagy egy valakimnek a valakijének.
nov. 14. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:

#1:

Tudjuk, hogy a szép nőket akkor is bejelölik, ha ordít róla, hogy kamuprofil. 😁

nov. 14. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy "ismerem" olyanokra szoktam használni, akivel nem felszínes az ismeretségünk, hanem vagy sok és különféle helyzetben egymás mellett voltunk, vagy több évre (~3-4) visszamenőleg volt egymással kontaktunk.

Különben olyanokat szoktam mondani, hogy "látásból ismerem" vagy "névről/arcról ismerem".

nov. 14. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Akikről perceken keresztül tudok érdemben nyilatkozni bármely velük kapcsolatos kérdés során.
nov. 14. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Senkit sem ismerek és engem sem ismernek.

Szimplán csak azért, mert nincs időm kiismerni az embereket. Engem meg senki sem ismer, mert nem kap rólam annyi infot, amiből megismerhetne.

nov. 14. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!