Ti már drogoztatok?
Figyelt kérdés
Ti drogoztatok, használtatok-e már kábítószert? Ha igen, akkoe még mindig? Mennyire durva szereket használtok? Volt már valami nagyobb problémátok, esetleg történetet róla? Lebuktatok?2019. jún. 6. 16:19
21/25 anonim válasza:
Nem , de nem is akarom, se cigi sem alkohol ::))
22/25 anonim válasza:
18 éves voltam mikor először próbáltam a füvet. A beszívást előbb ismertem meg mint az alkoholt. Nekem jobban is tetszett. A következő években még suliba jártam, és kisebb mennyiségeket, de folyamatosan szívtam. Sosem akartam igazán abbahagyni. Pár év múlva elkezdtem dolgozni egy gyárban, és lett rendszeres fizetésem is. Itt már folyamatosan vettem a füvet, és volt hogy hónapokig álladóan be voltam szívva. Egy idő után uncsi lett, és kíváncsi lettem vajon mit tud a többi szer. Kipróbáltam a Speedet, az Exet, és a Ketamint (í) kb 2 év leforgása alatt. Ezután már senki sem tudott volna leállítani, egyszerűen mindenre kíváncsi voltam. Emlékszem 26 voltam mikor először Lsd-ztem. Az meg meghatározó élmény volt. Nem tudom megítélni milyen értelemben... Attól kezdve nem úgy félek a haláltól sem, és más lett a hozzáállásom a világhoz - mint emberi lény. Egyszerűen máskép szemlélem a világot, és 28 éves korom óta rendszeresen gyakorlok meditáció. Viszont a függőségem ezután erősebb lett, és ez részben annak volt köszönhető hogy bejöttek a dizájner drogok. Azt a korszakomat mefedronnal, és több év bio-füvezéssel kezdtem.. Bocsi de fel sem tudom sorolni ezeket a szereket, mert itt most 6 oldalas listát írhatnák hogy mik voltak. Inkább úgy írom jelentek meg sorra az új szerek, én meg próbálgattam ki őket... A végén kipróbáltam az intravénás szerhasználatot is, ami rövid idő alatt rommá döntötte az amúgy is kilátástalan kis életem. Ez pár éve volt, azóta kb olyan erős függőségem van hogy nem tudok dolgozni sem, mert ahogy pénz kerül a kezembe gyakorlatilag rövid időn belül belövöm magam valamivel. Egy ilyen élethelyzetben lakom együtt szüleimmel, és gyakorlatilag nem járok sehová, mert amint lehetőségem nyílik egyből vissza is esek. Rehabra nem megyek be, ha kidobnak innen inkább csöves leszek, és talán éhen halok ha szerencsém lesz. Már ezzel kapcsolatban is voltak élményeim. Barátaim igazából sosem voltak csak ilyen érdek kapcsolatok drogosokkal. Ezért végül is egész életemben egyedül éreztem magam, és mikor elfogadtam végre hogy egyedül maradok.., csak én - és a drogok akkor bejött életembe váratlanul a szerelem. Egy lány aki újra fényt hozott a végtelenül sötét életembe, csakhogy vele meg rászoktunk a kokainra... Akkor kezdődött a baj mikor kipróbáltunk intravénásan lőve is a kólát. Onnan sajnos Ő is totál függő lett, és várható volt hogy nem jutunk majd egyről a kettőre. Előtte én nem igazán tehettem meg hogy kólát használjak, mert nem volt annyi pénzem, a barátnőm viszont más volt. Egy jól kereső szakmája volt, így megtehettük hogy hetente 1-2 alkalommal kólázunk. Így is milliós tétel ami a 3 hónap alatt elment. Utána ráálltunk a heroinra, merthogy az olcsóbb. Nemsokkal ezelőtt pedig kénytelenek voltunk ráállni a metadonra, mert annyira lecsövesedtünk. A barátnőmet is kirúgták a munkahelyéről, és nem volt több lépés. Ő bement egy rehabra, és most is bent van. Próbál leszokni, én pedig remélem hogy sikerül neki. Most innen úgy látom én már soha nem tudok leszokni, és a én életem már teljesen reménytelen. Olyan érzéseket ismerek amik rövid időre a világ legjobb érzését adják, de ezt nem tudom (lehet) kezelni, mert soha nem tűnnek el az emlékek, és már csak pusztán azért mert tudom milyen jó - soha nem fogom tudni abba hagyni. Szóval Igen én már drogoztam (szerintem eleget a 34 évem alatt), még mindig használok amint lehetőségem lesz rá, mert nem hiszek magamban, és hogy valaha helyre tudnám én ezt az életet már hozni. Ha a Heroin, és a Kokain belövése durva szernek számít, akkor nekem ez a kettő lenne a dobogós, meg mondjuk a methilone 3.nak. Ez az én sztorim... Tömören :)
23/25 anonim válasza:
Fuvezek jelenleg is 1-2naponta. Szüleim közül anyukám tudja. Semmi mást nem próbáltam és nem is akarok.
24/25 anonim válasza:
fű, hasis, ecstasy, speed, füvet havonta egyszer egyszer fogyasztok party drogokat elég ritkán kb fél évente. Nekem ez még belefér, nem gondolom magam függőnek, egyáltalán nincs addiktív érzésem.
25/25 anonim válasza:
Eki, speed régebben igen, füvezés próbaképpen, de semmi hatása nem volt, poppers egyszer kipróba, nem tetszett.
Bajm nem volt belőle, de 21 évvel ezelőtt, menő vállalkozó fiaként a diszkóból hazavezettem a Porschémmal negyed óra alatt, ami amúgy 40perces út lenne. A speedtől annyira ki volt tisztulva minden érzékelésem, hogy totál biztosan uraltam a helyzetet 240-250 a pályán stb. (Őrangyalomnak külön hála így utólag. Huszonéves srácként voltak dolgaim D )
47F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!