Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti már drogoztatok?

Ti már drogoztatok?

Figyelt kérdés
Ti drogoztatok, használtatok-e már kábítószert? Ha igen, akkoe még mindig? Mennyire durva szereket használtok? Volt már valami nagyobb problémátok, esetleg történetet róla? Lebuktatok?

2019. jún. 6. 16:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

9.

Hát gondoltam, de ki tudja. Mondjuk Mo.-n nem hiszem, hogy lenne ilyen, máshol talán igen.

Nem minden drogot lehet szívni.

2019. jún. 6. 17:29
 12/25 anonim ***** válasza:

2 évig folyamatosan mindennap és még utána is néha-néha.

Győztem leszokni róla, és az egészségem is ráment.

2019. jún. 6. 17:31
 13/25 anonim ***** válasza:
Még sosem. Kipróbálnám, ha lenne lehetőségem, legalább a füvet...De sajna nem vagyok jóban olyan emberekkel, akiktől szerezhetnék.
2019. jún. 6. 17:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a nagyon kemény dolgokon kívül (heroin, PCP, ilyesmi) az összes drogot kipróbáltam 17 és 22 éves korom között. Egyedül füvet szívtam többször, minden másból pont elég volt egyszer, hogy kielégítse a kíváncsiságomat, utána többet nem is érdekelt a téma.
2019. jún. 6. 17:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok amik érdekelnek téged? Pszichedelikumokról tudok beszélni, ha akarod. Más drogokat nem is javaslok kipróbálni.
2019. jún. 6. 18:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Az ópiumos vízipipa drognak számít? Mert akkor igen.
2019. jún. 6. 19:09
 17/25 anonim ***** válasza:
93%
Speed 1000-el tessó teknóteknóteknóteknó...😀😀😀😀😀
2019. jún. 6. 19:46
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Az első füves cigit 13 évesen vettük pár osztálytárssal egy pincében kialakított bàrban. Azóta átalakult a hely, kapott szép üvegezett bejárati ajtót, amin kis piktogramok jelzik mit szabad és mit nem, ott van rajta egy kannabisz levél áthúzva. Na mondom, az egyetlen hely a környéken ahol jelzik, hogy nem lehet füvezni, én meg onnan kaptam az első cigit. Aminek nem éreztem akkor semmilyen hatását, biztosra vettem hogy átvertek, perkálni viszont kellett érte rendesen, és a többiek éreztek valamit, hát én nem. A vodka bezzeg tudott hatni, pedig akkor már 14 voltam. Aztán 15 évesen kipróbáltam én is a xanaxra ivást, az furcsa volt. Nem mindenre emlékszem, de amire igen arra úgy mintha kívűlről láttam volna magam. Hogy nem tudok megállni, hogy nem tudom mit mondok, de nem emlékszem arra hogy mit éreztem. Ha piától sikerült rendesen berúgnom, arra mindig vissza tudtam emlékezni, hogy jól éreztem magam, hogy nevettem, eldőltem. :D A xanaxtól semmi ilyen nem volt, és kicsit meg is ijedtem, hogy talán olyanokat teszek amiket nem is én akarok tenni, de nem úgy mint a piától.

Ez egy fontos alapszabály, ha valami újat akarsz kipróbálni azt biztonságos helyen, olyan emberekkel akikben megbízhatsz, mondjuk legalább egy olyan, akire az életedet is rábíznád.

Középsuliban mindig csak annyit kellett mondanom, hogy hozzánk lehet jönni, és máris akadt valaki, aki ismert valakit aki tudta hol lehet átvenni a füvet. Mi a Blahára jártunk, egyszer a metróban, egyszer pontos címre, ez lenne a másik fontos szabály, ne menj fel lakásra, a lépcsőház földszintjén jobb megállni. Nekem egyébként ugyan úgy semmit nem hatott egyik sem. Aztán egy idősebb ismerősöm munkatársa teljesen máshonnan hozta a biztosan jót, de annyira az sem volt jó. Állítólag nem tudtam abbahagyni a vigyorgást, de én akkor is úgy éreztem magam, hogy nem is vigyorgok, csak a többiek mondják. Arra gondoltam ennyi különböző helyről szerzett cigi, úgy hogy a többieknek használt is, biztos nem lehet mind átverés, úgyhogy immunis vagyok a fűre. Aztán érettségi utáni nyáron kaptam pár slukkot, na, ez volt az egyetlen aminek emlékezetes hatása volt, konkrétan 3 órán keresztül nem bírtam felemelni a fejem. A szememet is csukva kellett tartanom, úgy éreztem így tudom elviselni, hogy nem bírja el a nyakam a fejem, és hogy ez rossz. Közben ha hozzám szóltak, az mindennél jobban zavart. Semmi jó nem volt nekem ebben, csak az, mikor ez elmúlt. Viszont másnap mentem laborra mert elfelejtettem hogy megyek és végig rettegtem, hogy látszik majd az eredményeken, de nem láttszott.

Később még néhány bulin kértem pár slukkot, de soha semmi nem volt tőle. Volt néhány ismerősöm akik mesélték milyen az extasy és az LSD, kipróbálhattam volna de ezek miatt a történetek miatt nem mertem. Az egyik arról beszélt, hogy látott valakit meghalni és nem tudta közben abbahagyni a nevetést. Attól is nagyon féltem, hogy belőlem nem a vidámabb képek szabadulnak ki a halucinációkban, úgyhogy tovább nem mentem. Aminek azért is örülök, mert azt hiszem többen úgy gondolják rólam, hogy tisztán sem vagyok normális, de így legalább nem kell azt hallgatnom, hogy persze mert szétfüvezte az agyát. Nem, ha velem baj van, az belűlről jön. :) Jó ezt tudni szerintem.

Nem buktunk le, a szülők nem szokták tudni mikor mit kellene észrevenni, a rendőrök meg nem mennek razziázni egy 15 fős házibuliba. Sok ismerősöm van akik azóta is füveznek néha, van amelyik gyakrabban, sajnos lassan, de ez is leépíti az agyat. Ezért nem érdemes 60 éves kor előtt nagyon ráállni. Még senkiről nem hallottam hogy emiatt bármilyen bajba keveredett volna, ezt a lassú leépülést leszámítva.

A kokain, heroin, ami szerintem olyan amiből már egész emberként nem lehet kijönni. A mák viszont finom, és állítólag ha sima mákos sütit eszel is kimutatható lesz a véredben az ópium. A fentanillal az a baj, hogy szintén elég kiszámíthatatlan kire hogyan hat, úgyhogy részemről nincs olyan ami megérné a kockázatot.

2019. jún. 6. 20:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Még sajnos nem volt alkalmam kipróbálni semmit, pedig szeretnék.
2019. jún. 6. 21:55
 20/25 anonim ***** válasza:

12-14 éves koromban rendszeresen üvegszámra ittuk a Robitussint.

Középiskolában jött a fû, eki, máktea. Huszonéves koromban ópiátok, néha kóla.

Jelenleg 8 hónapja nem használok.

2019. jún. 7. 10:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!