Ti nem unjátok már ezt a szar időt?
Fel tudnék már robbanni, idén nem is volt tavasz, állandóan megy ez a sötét, esős őszi idő!
Egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam a napot, aztán május vége van! Hát a fszomat már ebbe a szarba komolyan...
Májusra már terveztünk egy csomó kirándulást a párommal, ehelyett itthon döglünk, mert folyamatosan borong és esik. Mint ősszel!
Gyűlöletes időjárás!!!
Nem tudom hogy hol laksz, de én Szabolcs megyében lakom és Borsodba járok suliba, mindkét helyen iszonyatos meleg volt egész nyáron, a koliban ahol voltam nyáron, nem tudtunk aludni sem esténként, mert levegőt alig kaptunk és folyamatosan ömlött rólunk a víz...ha el kellett mennem pl boltba (15-20 perc séta), akkor utána facsarni kellett a vizet a pólómból, annyira elképesztően meleg volt...naponta ötször zuhanyoztam, mert különben ragadt az egész testem az izzadtságtól. A páratartalom az egekben volt végig, majd meghaltam...
Na ehhez képest most tök jó idő van...kinek hiányzik ez komolyan...nem normális.
A nyár erre való :D
Írtam egyébként, hogy Kom-Egom megye.
Hú nem gondoltam hogy ez ilyen megosztó vitatéma lesz.
Akik azt bírták reagálni, hogy miről beszélek nem is esik az eső, hanem süt a nap, eljutottak odáig, hogy valószínűleg nem ugyanott élünk? Pár napja meg amúgy is attól zengett az időjárás jelentés hogy az ország 2 felé fog szakadni időjárás tekintetében... na igen. Én lakom pl. ott ahol hetek óta kapjuk a szürke, esős időt!
Na mindegy. Azért jó érzés, hogy nem engem készít ki egyedül ez az idő.
Helyzetjelentés: azóta a gyümölcsfákon elkezdett kirepedezni és elrohadni a gyümölcs. Nagyszüleimnek a kertjük 90%-át elöntötte a víz, az érintett területeken minden kipusztul. Még reménykedünk, hogy nem kell majd mennünk homokzsákokat pakolni (jön az árhullám, külföldön is nagy esők voltak/vannak)
Aki élvezi ezt az időt, jöhet hozzánk kertet kártalanítani, meg homokot lapátolni. :D
Ja, én sem értem ezt az esőimádatot, mintha normális és hasznos lenne, hogy hetekig szakad az eső és szétrohad a termés.
Mellesleg az elmúlt években nem volt hetekig tartó, napi rendszerességű esőzés, ezért teljesen normális, hogy az embereket ez zavarja, nincsenek hozzászokva.
A tél kellően (nagyon) hideg volt, tavasszal is hűvös napok voltak, napokon belül naptári nyár van, ilyenkor már nem az a normális, hogy vékony kabátban kell járni és non-stop esernyővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!