Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nem unjátok már ezt a szar...

Ti nem unjátok már ezt a szar időt?

Figyelt kérdés

Fel tudnék már robbanni, idén nem is volt tavasz, állandóan megy ez a sötét, esős őszi idő!

Egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam a napot, aztán május vége van! Hát a fszomat már ebbe a szarba komolyan...

Májusra már terveztünk egy csomó kirándulást a párommal, ehelyett itthon döglünk, mert folyamatosan borong és esik. Mint ősszel!

Gyűlöletes időjárás!!!

2019. máj. 22. 09:25
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy hol laksz, de én Szabolcs megyében lakom és Borsodba járok suliba, mindkét helyen iszonyatos meleg volt egész nyáron, a koliban ahol voltam nyáron, nem tudtunk aludni sem esténként, mert levegőt alig kaptunk és folyamatosan ömlött rólunk a víz...ha el kellett mennem pl boltba (15-20 perc séta), akkor utána facsarni kellett a vizet a pólómból, annyira elképesztően meleg volt...naponta ötször zuhanyoztam, mert különben ragadt az egész testem az izzadtságtól. A páratartalom az egekben volt végig, majd meghaltam...

Na ehhez képest most tök jó idő van...kinek hiányzik ez komolyan...nem normális.

2019. máj. 22. 14:11
 42/46 anonim ***** válasza:

A nyár erre való :D

Írtam egyébként, hogy Kom-Egom megye.

2019. máj. 22. 14:26
 43/46 anonim ***** válasza:
Nem erre való, ami az elmúlt években volt tapasztalható nyáron, az már erős túlzás, nem ehhez vagyunk hozzászokva Európában..
2019. máj. 22. 15:10
 44/46 A kérdező kommentje:

Hú nem gondoltam hogy ez ilyen megosztó vitatéma lesz.

Akik azt bírták reagálni, hogy miről beszélek nem is esik az eső, hanem süt a nap, eljutottak odáig, hogy valószínűleg nem ugyanott élünk? Pár napja meg amúgy is attól zengett az időjárás jelentés hogy az ország 2 felé fog szakadni időjárás tekintetében... na igen. Én lakom pl. ott ahol hetek óta kapjuk a szürke, esős időt!

Na mindegy. Azért jó érzés, hogy nem engem készít ki egyedül ez az idő.

2019. máj. 22. 16:08
 45/46 anonim ***** válasza:

Helyzetjelentés: azóta a gyümölcsfákon elkezdett kirepedezni és elrohadni a gyümölcs. Nagyszüleimnek a kertjük 90%-át elöntötte a víz, az érintett területeken minden kipusztul. Még reménykedünk, hogy nem kell majd mennünk homokzsákokat pakolni (jön az árhullám, külföldön is nagy esők voltak/vannak)

Aki élvezi ezt az időt, jöhet hozzánk kertet kártalanítani, meg homokot lapátolni. :D

2019. máj. 28. 12:28
 46/46 anonim ***** válasza:

Ja, én sem értem ezt az esőimádatot, mintha normális és hasznos lenne, hogy hetekig szakad az eső és szétrohad a termés.

Mellesleg az elmúlt években nem volt hetekig tartó, napi rendszerességű esőzés, ezért teljesen normális, hogy az embereket ez zavarja, nincsenek hozzászokva.

A tél kellően (nagyon) hideg volt, tavasszal is hűvös napok voltak, napokon belül naptári nyár van, ilyenkor már nem az a normális, hogy vékony kabátban kell járni és non-stop esernyővel.

2019. máj. 29. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!