Ti nem unjátok, hogy mindig ugyanazok szólnak a rádióban?
még ha ugyanazok..de Bochkor és segítői?...na az maga a csoda..
azt szeretem benne, hogy az istenítő sms-eket felolvassa, a keményebbekről említést sem tesz.Pedig abból van több.
amúgy át kell kapcsolni..akkor van baj, ha egyik sem felel meg.
Következetesen nem hallgatok műsorszóró rádiót, mert vagy politikai, vagy kereskedelmi vonalon, de lényegében csak agymosás folyik belőle. A magamfajta embert kifejezetten irritálja, hogy 10 - 15 percenként megszakítják kettő percnyi érdemi mondanivalóval azokat a jó kis reklámokat.
Felfordul a gyomrom attól, hogy miközben léptem-nyomon azt próbálják meg 3000 szempontból belénk sulykolni, hogy elljünk minél többen minél többet, - mert a "csáláád" így meg úgy, - addig a munkáltatók keresztes háborút vívnak a kisgyermekesekkel és az önhibájukon kívül tartósan, maradandóan beteggé váló emberekkel, - nemes egyszerűséggel nem foglalkoztatják őket tovább, mert a profit minden előtt...
- Igaz, a profit, amit kilapátolnak a háttérben a multik, gépsorokon termelődik, - igazából a csak a gépek kiszolgálását ellátó rabszolgákra és néhány helyi pribékre van szüksége ezeknek a cégeknek, semmi többre, - tojnak arra, hogy én vagy te mikor és milyen nyugdíjat fogunk kapni. Legyárttatnak velünk egy csomó embert, aki azért fog kivándorolni, mert nem lesz munkája a gépek miatt.
Felfordul a gyomrom attól is, hogy a kereskedelmi csatornáknak eszük ágában nincs emberi ésszel mérhető korlátokat szabni a reklám hadjáratoknak, - ha az anyagi érdekük azt kívánja (már pedig ezeknek semmi profit nem elég), - akkor naponta 25000 -szer locsolják be ugyanazt a baromságot az éterbe, mint a fogyatékosoknak a bkv a személyre szabott hülyeségeit. - Azok is szereptévesztésben szenvednek, - nem akarják felfogni, hogy az emberek többsége nem fogyatékos! Nem fogják fel, hogy nem a "tisztelt utas" mulattatása az elsődleges profiljuk és nem is az, hogy egyetlen útra nyolcszázszor kérjenek egy utastól utazásra feljogosító dokumentumot.
Akinek nincs internetje, az meg bukjon fel - szerintük!
Felfordul a gyomrom attól is, amit a méregkeverők művelnek az emberekkel, - szinte kívánják, hogy gebedjünk meg - csak azért, hogy a sz.rukat lapátoljuk a fejünkbe.
Felfordul a gyomrom attól is, hogy ordít a - reklámként aposztrofált - szemét az éterből - a "műsorhoz" képest.
Felfordul a gyomrom attól is, ahogy a bocskor és balázs típusú élőlények "műsorként" tudják elsütni azt, hogy két félévnyi hosszúságú reklámblokk között mások nyomorán vihorásznak csoportosan, mint a csimpánzok, de amikor megcsapja valamelyiket egy hétköznapi válsághelyzet, akkor zokognak és elvárják, hogy körbesajnálja őket mindenki. És mindezt onnan tudom, hogy a bkv-n amikor utazok, ez ordít a sofőrök fülkéjéből, - hiába húzódsz hátrébb, mert kifejezetten idegesít ez az egész, nincs menekvés, mert ordít ez a hányadék a "tisztelt utasnak", ha akarja, ha nem.
Hogy ugyanaz szól?
Azt is unom, de mit lehet várni a számítógépek korában?
Gondolod leül eme probléma megoldására külön egy ember és gondos munkával össze fogja neked, nekem válogatni a változatos zenei blokkokat? - Arra lusták, hogy hangmérnököt alkalmazzanak, - nem futja a profitból!
ugyanazok a számok, vagy műsorvezetők?
mindkettőt unom.
nincs igazán beleszólásom abba, hogy az irodában mi szóljon, max, annyi, hogy 10kor mikor vége a Önindítónak, átnyomhatom a Retrora.
Ami a zenéket illeti: a Music Fm borzalom, ugyanaz a 10 aktuális okádék sláger megy mindennap.
A Retroban meg mindennap ugyanattól a 10 előadótól adnak számokat.
De a műsorvezetőket még jobban unom. Sosem fogom megérteni, mit esznek Bochkoron.
Egy ideig talán szórakoztató, de hosszú távon elviselhetetlen: akkora baromságokat képes összehordani szinte minden témában,h hihetetlen, ráadásul még arrogáns is mellé.
Ehhez képest olyanokat írnak nekik, hogy "Gábor, te milyen művelt vagy" :D Meg múltkor vmi Lappföldön élő csaj burkoltan felajánlkozott neki.
Bezzeg mikor vki smsben kijavítja, mert baromságot mondott, vérig sértődik.
sosem fogom megérteni, h mit esznek ezen a pojácán az emberek
A többi adó sem sokkal jobb. Az egyiken asszem, Balázska van- ő is már mindenhol feltűnik.
Hála az égnek, már nem olyan helyen dolgozom, ahol egész nap ezek a szarok mennek, de pár éve még igen, és ott szerintem meghaltam volna az mp3-aim nélkül. Reggel héttől tízig csak a pofázás megy, három primitív barom röhörészik azon, hogy ő mekkora ász, meg olyan dolgokon, ami fél évvel korábban ment az interneten, aztán meg egész nap ugyanaz a 7-8 dal megy hónapokon keresztül. Vannak előadók, akiket soha többé a büdös életben nem akarok hallgatni emiatt. Boltból is kifordulok, ha ezek a mai rádiók mennek.
Amit szerettem, az a Juventus rádió volt, nem tudom, létezik-e még, de azt csak ritkán tudtuk fogni sajnos. Maiak közül van ez a retró adó, az egészen bejövős, bár csak akkor hallom, ha valaki kocsival visz valahova, szerencsére minden autós ismerősöm ezt szokta hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!