Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nem unjátok már ezt a szar...

Ti nem unjátok már ezt a szar időt?

Figyelt kérdés

Fel tudnék már robbanni, idén nem is volt tavasz, állandóan megy ez a sötét, esős őszi idő!

Egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam a napot, aztán május vége van! Hát a fszomat már ebbe a szarba komolyan...

Májusra már terveztünk egy csomó kirándulást a párommal, ehelyett itthon döglünk, mert folyamatosan borong és esik. Mint ősszel!

Gyűlöletes időjárás!!!

2019. máj. 22. 09:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk nem a kis tavaszi cipőcskét kéne hordani szar időben. Hiába van május vége, simán felhúzom a bakancsot, amikor szakad az eső. Eszembe nem jutna kis balerinát vagy csini magas sarkút húzni akkor."

Ezeket honnan szeded? Komolyan, hol olvastál a válaszomban magassarkúról meg hasonlókról? :D Egy tornacipőről és egy sportcipőről van szó.

Napközben meg is pusztulnék bakancsban, a fentebb említett tornacipőben is besül a lábam munkában.

2019. máj. 22. 10:08
 22/46 anonim ***** válasza:
55%
Bízom benne, hogy ez életed legnagyobb gondja és ennél nagyobb baj sosem ér majd:)
2019. máj. 22. 10:10
 23/46 anonim ***** válasza:
76%

Azért azt nem mondanám, hogy nem volt tavasz. Legalábbis itt Borsodban, már február 20 körül, vagy után napközben 10-15 fokok voltak!

A március se volt hideg és igen, olyan április közepe után kb. 1 hónapja vannak ezek az esős időszakok, kisebb-nagyobb szünetekkel, de pl. a napokban azért sütött a nap és egy adott pillanatban, ha nem húzódtam volna árnyékba, akkor kis túlzás nélkül leégtem volna!

Tény és való, hogy ez a május eddig az átlagnál csapadékosabb, mert azt nem lehet mondani, hogy esőből nem volt hiány, de lehet cserébe nyáron, meg nem lesz semmi, csak elvétve szórványosan alakulnak ki záporok, esőzések, amikor igen nagy szükség volna erre!

2019. máj. 22. 10:12
 24/46 anonim ***** válasza:
42%

A lepontozók közül valaki, bárki el tudná esetleg árulni, hogy mégis mi volt "nem hasznos" a 16-os válaszomban?

(Nem számítok válaszra, többször kérdeztem már ilyesmit, soha, egyetlen egyszer se sikerült egyik dedósnak se megindokolnia, hogy miért is nyomkodta a pirosat, de azért hátha most sikerül. Komolyan kíváncsi vagyok. Dumáljuk meg!)

2019. máj. 22. 10:15
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Eshetett volna egyenletesebb eloszlásban. Baj még, hogy kifejezetten hideg eső esik, amitől a növények fejlődése inkább lelassul. Vagy én vagyok túl fázós, de én az [link] ilyen fajta dzsekit ma is el tudom viselni magamon.
2019. máj. 22. 10:27
 26/46 anonim ***** válasza:
31%
21: Mert a tornacipő aztán baromira esőbe való :DDDD
2019. máj. 22. 10:33
 27/46 anonim ***** válasza:

De érted, akkor mi a túrót vegyek fel, strandpapucsot?

2019. máj. 22. 10:35
 28/46 anonim ***** válasza:
48%

NEM! Végre egyszer jó idő van áprilisban és májusban, mert számomra ez a jó idő. Kellemes 15-20 fok napközben, felhős idő, hűvös szellő, nem rohadsz meg a 30-35 fokos melegben. Nem tudom mit sírsz, eddig minden évben már április közepétől meg lehetett pusztulni, annyira meleg volt, már rosszul éreztem magam, ha ki kellett nézni az ablakon, mert azt a nyomasztó hőséget, szárazságot, fojtogató meleget éreztem állandóan. Szerintem egy évet te is kibírsz, ha nem szereted a jelenlegi időjárást, mi minden évben szenvedünk, akik nem bírják a 30+ fokos meleg.

Most a természetben járni is kellemesebb!

2019. máj. 22. 11:31
 29/46 anonim ***** válasza:
35%

Én a nyafogást unom már. Ma is többször is végighallgattam a munkatársaktól, hogy jaj, már megint esik, jaj de hideg van.

Eső ellen esernyő, de amúgy az ember nincs cukorból.

Hűvös ellen felöltözni, de nehogy 15 fokban akarjanak az emberek halálra fagyni.

Én inkább örülök, hogy nincs 30 fok felett.

2019. máj. 22. 11:45
 30/46 anonim ***** válasza:
41%
Veszel egy surranót. Problem solved.
2019. máj. 22. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!