Ti nem unjátok már ezt a szar időt?
Fel tudnék már robbanni, idén nem is volt tavasz, állandóan megy ez a sötét, esős őszi idő!
Egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam a napot, aztán május vége van! Hát a fszomat már ebbe a szarba komolyan...
Májusra már terveztünk egy csomó kirándulást a párommal, ehelyett itthon döglünk, mert folyamatosan borong és esik. Mint ősszel!
Gyűlöletes időjárás!!!
27: Igen, az jó ötlet, annak nem árt a víz :D
De komolyra fordítva, vannak normális félcipők. Most rajtam ilyen bőrcipő van. De valamelyik nap tényleg bakancsot kellett húznom, mert állt a víz mindenhol, hömpölygött az utcán. De közben egy programra is kellett mennem, ahova nem akartam bakancsban betrappolni, úgyhogy hoztam magammal egy formásabb cipőt. Szóval meg lehet oldani.
Szerintem nem szabad hagyni, hogy az időjárás túlságosan elrontsa, befolyásolja, hogy mit csinálunk.
Hát nem tudom, volt már bőrcipőm, de az is szétázott. Plusz nem tudok már mit csinálni a sárral...
Most meg hajamra kenhetem, most 1-2 évig biztosan nem lesz pénzem cipőt venni. Vagy ezek, vagy papucs, vagy bélelt téli csizma..... nem mindenki engedheti meg magának, hogy bevásároljon sok-sok pár cipőt. :/
Azt meg nem nekem kell hagyni vagy nem hagyni, hogy sárdagonya lesz-e az udvaron, ahol éppen dolgoznánk... vasárnap pl földet kellett volna felszedni, odébbvinni, na ezt nem lehet egyszerűen esőben csinálni... úgyhogy most malmozunk, és reménykedünk, hogy végre eltakarodik ez a putri időjárás. :(
Az esőt leszámítva szerintem teljesen rendben van ez az időjárás. Az utóbbi pár évben hozzászoktunk, hogy május elejétől szeptember végéig nyári kánikulák vannak, de szerintem meg pont az a nem normális..
Rendben van ez így, hogy májusban legalább még nem kap napszúrást az ember.
33: Szerintem is így igaz. Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy nincs tavasz, és ősz. Hanem a tél után jön a meleg, forróság, aztán megint hideg, átmenetek nélkül. Most van átmenet, most ez a baj :D
Egyébként én örülök, hogy végre tudom hordani a tavaszi kabátkákat, dzsekiket, és a pufikabátról nem kellett rögtön rövid ujjúra váltani :)
33:
"Az utóbbi pár évben hozzászoktunk, hogy május elejétől szeptember végéig nyári kánikulák vannak,"
Hol? Tavaly nyáron nem tudtunk elmenni egyszer se sátorozni, de még a helyi strandra se (nekünk ennyi szokott lenni a nyaralás), mert MINDEN NAP ömlött az eső legalább 1-2 órát. :(
Ja, de, egyszer elindultunk sátorozni, de másnap hajnalban indultunk is haza, mert ronggyá áztunk.
Idén azért nagyon szeretnék legalább egy hétvégét nyaralni végre, de szerintem túl sokat várok. :(
@ Komárom-Esztergom megye
Szerintem alapvetően pont jó idő van.
Eső azért messze nem esik 0-24-ben, csak pár óránként 10-15 percet. 1-2 nap volt csak, mikor tényleg nagy eső volt. Azon kívül meg szinte folyamatosan süt a nap és kellemes az idő. Nem mellesleg én szinte minden hétvégén voltam valamerre és legalább 20-25 fok volt eső nélkül.
Amúgy a kirándulás, túrázás pont az a tevékenység, ami időjárástól független. Lehet sárban, hóban, -10 és +40 fokban is.
Városban megértem, hogy kellemetlen vizes ruhában ülni egész nap, de természetben ez pont nem oszt nem szoroz.
Nekünk meg az összes paradicsom ott rohadt el félig éretten, mert elázott... :( Egyetlen egyszer "locsoltunk", mikor viccből kiálltm a szakadó esőben a virágokhoz egy esernyővel és egy locsolókannával, a párom meg lefotózott, és anyukámnak küldtem, hogy szorgosan vigyázok a virágaira. (Nyaralni voltak, megkért, hogy "ha úgy van", akkor locsoljam meg a növényeit)
Éppen most nézegetem a tavaly nyári képeimet-videóimat, mindegyiken fekete az ég. :D
Ez pl. 2018.júl.21.: [link]
És minden áldott nap ez ment.
Vagy pl volt a holdfogyatkozás, amit nagyon vártam már jóval előtte, de semmit nem láthattunk belőle, mert sűrű felhő volt mindenhol. :(
Nem véletlenül kérdeztem, hogy HOL volt normális idő nyáron? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!